piata carnii

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre piata carnii:


publicitate

Încetul cu încetul, iar se aprinde subiectul privind valorificarea iepurilor prin abatorizare

8 decembrie - 3:31 pm

Incetul cu incetul iar se aprinde subiectul privind valorificarea iepurilor prin abatorizare. De ceva timp studiez si eu aceasta problema si o rezolvare ar fi o asociatie a crescatorilor de iepuri, grup unit nu pe urma fiecare sa faca cel trazneste capul. Piata de desfacere nu este in Romania (dar poate se reuseste in afara)….

Vaslui: Prețurile cărnii mai mici la producători decât la comercianți

7 decembrie - 11:09 am

Deși mai este puțin timp până la sarbătorile de iarnă, vasluienii nu se înghesuie să cumpere carne de porc, vită sau oaie. Chiar dacă în acest an prețurile sunt mai mici ca anul trecut, în magazine intră puțini oameni pentru a se aproviziona de sărbători, scrie Adevarul.

Ambasadorul SUA în vizită la FNC Vinga – parte a operaţiunilor Smithfield România din judeţul Arad

26 noiembrie - 11:35 am

Ambasadorul Statelor Unite în Romania E.S. Dl Mark Gitenstein a vizitat săptămâna aceasta Fabrica de Nutreţuri Combinate (FNC) de la Vinga, judeţul Arad, o investiţie greenfield a companiei Smithfield Ferme de 40 milioane USD.

Piaţa cărnii: Agricola Bacău renunţă la brandul SavOr

25 noiembrie - 9:43 am

Vânzările de produse ready-meal şi semipreparate Agricola Bacău au fost mai mari cu 11% în volum în primele 9 luni ale anului, faţă de cele înregistrate în primele trei trimestre din 2009 şi cu 6% mai mari în valoare (o cifră de afaceri pe 9 luni de 12,667 mil lei).

Sistemul de clasificare a carcaselor de bovine şi avantajele sale

27 octombrie - 8:25 am

Ce este clasificarea carcaselor? O descriere a caracteristicilor carcasei, legată de tranzacţiile comerciale între fermier, abator/angrosist şi vânzătorul cu amănuntul. Clasificarea carcaselor de bovine este un limbaj descriptiv al calităţii, uşor de înţeles, acelaşi în toate ţările UE, care stă la baza dialogului între producător şi abator.

Curs de clasificator de carcase porcine, organizat in noiembrie de Comisia de Clasificare a Carcaselor de porcine, bovine si ovine

26 octombrie - 8:32 am

În perioada 8 – 12 noiembrie, Comisia de Clasificare a Carcaselor de Porcine, Bovine si Ovine organizează un curs de clasificatori carcase de porcine, la abatorul Cocor Com din Slobozia. Taxa de participare este 1200 lei. Pentru inscrieri, vă rugăm să descărcați formularul atașat. formular_curs_clasificare_porcine

Alimentele de bază se scumpesc după bunul plac al producătorilor

2 septembrie - 7:35 am

Anual, după fiecare recoltă agricolă, procesatorii ies la rampă cu anunţuri privind majorarea preţurilor la produsele alimentare. Uleiul, pâinea şi carnea de porc vor fi mai scumpe din această toamnă, producătorii invocând motive precum anul agricol slab, cotaţiile bursiere sau seceta din Rusia.

Piata carnii de pasare: 8% rata de crestere pana in 2015, la nivelul Uniunii Europene

30 august - 1:20 am

Carnea de pasare este categoria care se extinde cel mai repede si se pare ca acest fapt nu se va schimba in perioada urmatoare, scrie Modern Buyer. Luca Cerani, Vicepresedinte Vanzari&Marketing la Cryovac Food Solutions – Emea, prognozeaza ca, la nivel european, rata de crestere a productiei europene de carne de pasare va fi de…

Avicarvil Valcea: Planul nostru prevede ca pana in 2013 sa ajungem la o productie anuala de 12.000 de tone de pui de casa

20 august - 4:42 am

Avicarvil, membra a grupului de firme Ana si Cornel, a finalizat prima faza a proiectului ‘La Provincia, pui de casa’, ce presupune o investitie totala de peste 10 mil. euro, a comunicat compania.

Dupa puiul familist, Agricola Bacau lanseaza puiul antistres

16 aprilie - 1:38 am

Agricola Bacău lansează un nou produs unic pe piaţa românească de carne de pui – Puiul Antistres – comercializat într-o formulă inovatoare de ambalare: gata igienizat şi aşezat chiar în tăviţa în care se găteşte. Investiţia în lansarea Puiului Antistress se ridică la aproximativ 100.000 de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

1 2 3

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde