piata carnii

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre piata carnii:


publicitate

Ziarul Financiar: Avicod Codlea crede ca apetitul consumatorilor pentru carnea de pui nu a fost taiat de criza

20 ianuarie - 9:31 am

Producatorul de preparate din carne de pui Avicod Codlea estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 14,4 mil. euro, in crestere cu 5% fata de rezultatul bugetat pentru anul trecut.

Smithfield renunta la proiectul de procesare a carnii in Ungaria si cauta parteneriate cu procesatorii romani de carne

18 decembrie - 12:20 am

“Planul de procesare a cărnii dezvoltat în Ungaria a reprezentat pentru noi un proiect-pilot, care a fost închis de curând. În prezent, intenţionăm să colaborăm cu alţi procesatori din România, bazându-ne pe un parteneriat prin care să putem utiliza materia primă produsă de către noi la Smithfield Prod”, a declarat, pentru Business Standard, Morten Jensen,…

Piaţa neagră şi promoţiile topesc profitul firmelor de mezeluri

22 septembrie - 11:00 am

Industria mezelurilor, unul dintre sectoarele cele mai profitabile în ultimii ani, a intrat într-un con de umbră în 2009, cei mai mulţi dintre producători fiind mulţumiţi să supravieţuiască, la profituri nici nu se mai gândesc. Criza i-a forţat pe mulţi să recurgă la promoţii agresive, pe fondul reorientării consumatorilor spre produsele ieftine şi al creşterii…

Vanzarile Smithfield au crescut cu 39% in Romania

17 iunie - 12:01 pm

Grupul american Smithfield, cel mai mare producator de carne de porc din lume, a inregistrat profit operational in Romania in anul fiscal 2008-2009 (27aprilie-3 mai) pe fondul cresterii vanzarilor cu 39%, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul grupului, preluate de Ziarul Financiar. Potrivit reprezentantilor Smithfield Foods, in cel de-al patrulea trimestru al anului fiscal, operatiunile grupului…

Piaţa neagră a mezelurilor şi cărnii proaspete are o valoare de 400 – 500 miloane euro, ceea ce reprezintă aproximativ 50% din totalul pieţei de profil

19 martie - 11:27 am

Piaţa neagră a mezelurilor şi cărnii proaspete are o valoare de 400 – 500 miloane euro, ceea ce reprezintă aproximativ 50% din totalul pieţei de profil, a declarat astăzi preşedintele Cris-Tim, Radu Timiş, informează NewsIn. „Piaţa neagră reprezintă 50% din totalul piaţa mezelurilor şi a cărnii proaspete şi este estimată la 400 – 500 milioane…

Ilie Van: „Piata carnii de pui si-a mentinut trendul stabil de la inceputul anului”

10 februarie - 10:35 am

Crescatorii de pasari estimeaza ca au vandut 400.000 de tone de carne de pui in 2008, din care au incasat peste 700 milioane de euro, cifra care se mentine in ritmul anului trecut, din cauza crizei financiare care se reflecta in puterea de cumparare a romanilor, informeaza NewsIn.

Comerţul la negru, pe piaţa cărnii, a crescut cu 40% în ultimii patru ani

31 ianuarie - 3:36 am

Comerţul la negru, pe piaţa cărnii, a crescut cu 40% în ultimii patru ani ajungând la o valoare de 70% din totalul pieţii, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele Romalimenta, Sorin Minea.

Preparatele din carne şi mezelurile după reţete tradiţionale româneşti se produc acum şi în Italia

26 ianuarie - 1:48 am

În localitatea Montecompatri, la 25 de kilometri de Roma, un italian produce salam şi pastă de mici. Comercianţii români nu mai sunt nevoiţi să importe aceste produse, având posibilitatea să le cumpere direct de la producător. Firma are o tradiţie de 20 de ani în domeniul procesării cărnii, iar ideea de a produce preparatele româneşti…

Pretul carnii creste, consumul scade

14 ianuarie - 12:51 am

Deprecierea leului coincide cu debutul unei perioade de scădere a consumului în industria cărnii şi va fi direct resimţită în preţul produselor din carne, întrucât aproximativ 70% din materia primă folosită este importată şi plătită, în general, în euro, potrivit producătorilor din domeniu.

1 2 3

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde