Avicarvil Valcea: Planul nostru prevede ca pana in 2013 sa ajungem la o productie anuala de 12.000 de tone de pui de casa

| Companii | de

Etichete: , , , , ,

Avicarvil, membra a grupului de firme Ana si Cornel, a finalizat prima faza a proiectului ‘La Provincia, pui de casa’, ce presupune o investitie totala de peste 10 mil. euro, a comunicat compania.

„Planul nostru prevede ca pana in 2013 sa ajungem la o productie anuala de 12.000 de tone de pui de casa, cifra ce ne indeptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania. Ne dorim ca pana la acel moment, hrana acestor pui sa fie sustinuta integral de productia interna de furaje”, a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul companiei.

Pentru a putea asigura intreaga cantiate de furaje necesara procesului de productie tot in aceeasi localitate este in curs de finalizare si o fabrica de nutreturi.

„Pregatim cea mai noua fabrica de nutreturi combinate, pentru ca in viitorul apropiat sa nu mai introducem in procesul de productie cereale din import. Planul nostru pe termen scurt prevede introducerea in procesul de productie a tuturor suprafetelor agricole pe care le detinem”, a adaugat Paraschiv.

Primele generatii de pui ‘La Provincia’ se afla deja in retail. Pana in prezent, Avicarvil a produs si vandut aproximativ 180 tone de pui de casa crescut si abatorizat la ferma La Provincia.

„Pana la sfarsitul lui 2010 estimam ca vom vinde aproximativ 400 de tone de pui ‘La Provincia’. Avantajul nostru este ca puii sunt vanduti prin reteaua proprie de magazine, care nu implica costuri de raft suplimentare, astfel preturile sunt vizibil mai mici”, a precizat Iustin Paraschiv.

Grupul de firme Ana si Cornel a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de aproximativ 150 milioane euro si are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading. Cea mai importanta companie a grupului este producatorul si retailerul Ana si Cornel, infiintat in 1994.

Grupul de firme detine o retea proprie de 87 magazine in Valcea, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Prahova, Bucuresti, Ialomita, Vrancea, Bacau si alte judete. Grupul numara peste 2.000 de angajati la jumatatea lui 2010 si se afla in proprietatea familei Paraschiv. Alte companii membre in grup sunt: Carmistin, Ladrisi Grup, Pajo Holding si Avicarvil.

  1. gabriel bratu - 20-8-2010, 9:34

    Buna ziua, doresc sa iau legatura cu compania Avicarvil.
    Multumesc.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde