Ziarul Financiar: Avicod Codlea crede ca apetitul consumatorilor pentru carnea de pui nu a fost taiat de criza
Producatorul de preparate din carne de pui Avicod Codlea estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 14,4 mil. euro, in crestere cu 5% fata de rezultatul bugetat pentru anul trecut.
Compania spune ca in 2009 consumul de carne de pasare nu a fost afectat de scaderea puterii de cumparare pe fondul crizei, bazandu-se pe o evolutie pozitiva a cererii si anul acesta. „Pe parcursul anului 2009 consumul de carne de pasare s-a mentinut in crestere, in conditiile in care recesiunea economica a favorizat scaderea puterii de cumparare a oamenilor. ”
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Pe acelasi subiect:
- Prețul cărnii de pui: Cu cât se mai vinde puiul la poarta fermei în 2014
- Românii preferă carnea de pui, spun cei de la Transavia
- Micul românesc, promovat printr-un protocol încheiat între mai multe instituții
- Se vinde Smithfield! Iată numele companiei care va prelua gigantul din industria cărnii
- Numărul total de bovine sacrificate a crescut cu 2,5% în mai 2011; producţia de carne a fost în scădere