asas

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre asas:


publicitate
sediu-asas

România trebuie să își crească randamentul de producție la hectar

6 iunie - 12:57 am

România se află la doar jumătate din nivelul producţiilor agricole realizate în ţările Uniunii Europene, dar este ţara care poate şi trebuie să îşi crească producţia pe unitatea de suprafaţă, a declarat, miercuri, vicepreşedintele Academiei Române, Cristian Hera, transmite Agerpres.

sediu-asas

Master plan pentru dezvoltarea agriculturii, realizat cu sprijinul mediului academic

5 iunie - 10:40 am

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, particiă miercuri la reuniunea de consultări între MADR, Academia Română și Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu – Sisești” cu privire la principalele linii directoare de dezvoltare pe termen lung a agriculturii românești.

Ziua peştelui, sărbătorită la ASAS între 19 – 20 martie

17 martie - 10:34 am

În perioada 19-20 martie, organizatorii Târgului Naţional al Produselor Tradiţionale de la Academia de Ştiinţe Agricole si Silvice au pregătit celebrarea Zilei Peştelui, sărbptoare ce are dată fixă pe 17 martie, dar şi sărbătoarea „Retezatul stupilor”, prin Ediţia a II-a a Concursului Cel Mai Bun Degustător de Miere – pentru amatori, sâmbăta 19 martie, ora…

26 – 27 februarie la Bucureşti, târg de produse tradiţionale în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice

24 februarie - 9:41 am

Pentru 2 zile cel mai vechi mărţişor din Bucureşti este oaspete la Agronomie. Organizatorii evenimentului au pregătit mesaje de primăvară pentru cei dragi pe care vizitatorii le pot alege de la peste 30 de creatori, meşteri populari, precum şi reparate româneşti naturale din carne, lapte, dulciuri, legume si fructe.

O întâlnire cu iubirea de DRAGOBETE la Târgul naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti din parcul ASAS!

17 februarie - 12:56 am

La a 35-a ediţie a Târgului de produse tradiţionale organizat în curtea ASAS, între 18-20 februarie 2011, producătorii vă oferă în premieră o gustare dobrogeană, afrodisiacă, din peşte din Delta Dunării, ieduţ de lapte împachetat în mirodenii şi afumat 6-7 ore la fum din jăratec din lemn de fag, cozonac în formă de inimioare şi…

Academia de Studii Agricole şi Silvice invită partidele la întocmirea unei strategii agricole

8 februarie - 8:07 am

Academia de Studii Agricole şi Silvice (ASAS) Bucureşti pregăteşte un grup de lucru prin intermediul căruia partidele politice să-şi fixeze o direcţie corectă pentru agricultura românească. ‘Grupul de studii pentru agricultură şi dezvoltare rurală’ – cum se numeşte noua structură – va fi coordonat de Alexandru Lăpuşan, fost ministru al Agriculturii şi, în prezent, membru…

Bucuresti: 4-6 februarie – are loc a 33-a editie a Targului de produse traditionale de la ASAS

4 februarie - 9:48 am

La a 33-a ediţie a Târgului de produse traditionale, între 4-6 februarie 2011, producătorii oferă vizitatorilor în premieră ciorba de salată cu afumătură, viţel împachetat în mirodenii şi afumat 6-7 ore la fum din jartec din lemn de fag. Bucureştenii sunt aşteptaţi de vineri până duminică, între orele 10-18.

ASAS si Profitul Agricol organizeaza conferinta MODERNIZAREA AGRICULTURII – 9 februarie, aula ASAS

1 februarie - 4:52 pm

Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice, Grupul de Studii pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi revista Profitul Agricol organizează în data de 9 februarie simpozionul cu tema „Modernizarea agriculturii”. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 10.30, în aula ASAS.

Invitatie in perioada 28-30 ianuarie la cel mai mare cos cu branza de burduf, la targul de la ASAS

27 ianuarie - 8:56 am

Târgul de la ASAS din intervalul 28-30 ianuarie 2011 va oferi vizitatorilor CEL mai mare coş cu brânză de burduf de la producătorii de la Şirnea, Braşov şi cel mai mare burduf din piele de oi umplut cu brânză de la Bran, Braşov – produse tradiţionale de la BRAN. Sunteţi aşteptaţi la a 32-a ediţie…

Zeci de produse tradiţionale româneşti la Targul naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti

20 ianuarie - 8:49 am

Sunteti asteptati in perioada 21-23 ianuarie 2011 sa aflati secretele bucatariei traditionale romanesti la Târgul naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale din curtea ASAS.

1 2 3

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde