targul taranului

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre targul taranului:


publicitate

Târgul Ţăranului, deschis miercuri şi joi în Bucureşti

19 aprilie - 10:17 am

Târgul Ţăranului, cea mai veche piaţă privată de produse tradiţionale şi locale din România, înfiinţată în anul 2007, este deschisă în zilele de miercuri şi joi la The ARK, în str. Uranus nr. 150 din sectorul 5 al Capitalei.

Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Bucuresti aniverseaza trei ani de la lansarea seriei de evenimente Targul Taranului

1 aprilie - 7:18 am

La aniversarea unui an de la inscrierea in reteaua de piete Earth Market, Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor, organizeaza in 2 si 3 aprilie, in acest weekend, Targul Taranului, la ARK Bursa Marfurilor, in Bucuresti, langa Piata de flori George Cosbuc. Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman…

Din Obcinele Bucovinei, un model economic rural: familia Cucoş prezintă caşcavaluri de la Frătăutii Vechi

4 februarie - 9:45 am

Asociatia Grupul de Initiativa “Radu Anton Roman” sustine prin Targul Taranului micii fermieri si produsele locale. Asfel, in 5 si 6 februarie vor fi prezentate publicului produsele familiei Cucos, tinerii Liliana si Bogdan, din Fratautii-Vechi, judetul Suceava. Ei sunt a doua generatie de producatori de lactate, fiind personal implicati in afacere.

La Târgul Ţăranului, de la Toderic ne vine marc de măceşe proaspăt, de 10 zile, din tradiţia ardelenească

19 ianuarie - 3:09 pm

La Târgul Ţăranului, în acest weekend din 22-23 ianuarie 2011, la ARK, fosta Bursă a Mărfurilor din Bucureşti, conform programului său de sprijinire a micilor fermieri şi a produselor locale, Asociaţia Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman prezintă publicului marcul de măceşe şi pasta de măceşe de la Reghin. De 10-11 ani, familia Toderic a…

La Torino, „Târgul Ţăranului” şi producătorii săi locali prezintă produse tradiţionale româneşti la evenimentul european Salone del Gusto

21 octombrie - 1:31 pm

În perioada 21-25 octombrie 2010, la invitaţia Slow Food Italia, Asociaţia Grupul de Iniţiativă “Radu Anton Roman” prezintă „Târgul Ţăranului” în cadrul Salone del Gusto, ediţia a VIII-a, la Palasport Olimpico din Torino.

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde