germania

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre germania:


publicitate

Rusia a reluat importurile de legume din UE, dar a interzis lactatele din Germania

23 iunie - 12:01 am

Rusia a anunţat că va relua importurile de legume din UE, la trei săptămâni după ce le interzisese, în condiţiile epidemiei de E.coli, însă va interzice importurile unor produse germane din carne şi unor lactate.

Germanii au gasit E.coli pe salata rosie

15 iunie - 12:52 pm

Bacteria E.coli a fost gasita in urma cu cateva ore de catre autoritatile germane pe salata rosie dintr-o ferma situata in Bavaria. Momentan nu se stie daca este vorba de tulpina letala responsabila de moartea a 36 de persoane pana in prezent.

O nouă ipoteză în criza E. coli: seminţele germinate ar putea fi sursa infecţiei

13 iunie - 10:06 am

O instituţie sanitară federală germană a confirmat sâmbătă oficial analizele de laborator ce dovedesc că epidemia de diaree hemoragică a fost declanşată de seminţe germinate contaminate cu o tulpină rezistentă a bacteriei E.coli, informează AFP, citată de Agerpres.

Europa se roaga pentru ploaie pe masura ce seceta se inrautateste pe intregul continent

10 iunie - 10:11 am

Europa se afla prinsa in stransoarea unei alte divizari nord-sud, de data aceasta fara legatura cu competitivitatea economica, ci cu precipitatiile, absente in mod surprinzator din nordul continentului, scrie Financial Times in editia de miercuri.

Cazurile de infecţie cu E. coli se extind şi în Slovacia

10 iunie - 9:57 am

Bacteria E.coli enterohemoragică (Eceh) a provocat moartea a încă două persoane în Germania, au anunţat joi autorităţile, bilanţul total al deceselor fiind în prezent de 27, relatează AFP. Potrivit Institutului Robert-Koch, citat de AFP, 18 persoane au murit din cauza complicaţiilor renale severe numite generic sindrom hemolitic şi uremic (SHU), iar alţi opt oameni infectaţi…

Valeriu Tabără: Eu am mari îndoieli că această bacterie provine din zona agricolă, au găsit un ţap ispăşitor

9 iunie - 11:17 am

Ministrul agriculturii, Valeriu tabără, a declarat că în cadrul reuniunii de miercuri de la Luxemburg s-a insistat foarte mult pe stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la apariţia cazurilor de infestare cu bacteria E. coli, dar şi despre informaţiile care au ieşit în presa germană şi care au denaturat declaraţiile ministrului agriculturii german.

S-a confirmat prezenta E.coli in alimente. In Germania s-a gasit un castravete infestat cu varianta agresiva a E.coli.

9 iunie - 11:00 am

Un castravete cu urme dintr-o variantă agresivă a bacteriei E.coli ce a provocat decesul a 26 de persoane, dintre care 25 în Germania, a fost găsit printre resturile alimentare ale unei familii din Saxonia-Anhalt, a anunţat Ministerul Sănătăţii din acest land federal, preluat de DPA şi EFE.

Ion Iliescu: „Ungurii și nemţii nu şi-au desfiinţat cooperativele, iar la ei agricultura e mai activă”

9 iunie - 10:00 am

„Din păcate problema fundamentală este mersul economiei. A coborât activitatea economică la un nivel dramatic, numărul de locuri de muncă s-a redus substanţial.”, a declarat Ion Iliescu la emisiunea Gabrielei Vrânceanu Firea.

Isteria continuă: În Germania a fost confirmat un castravete infestat cu varianta agresivă a bacteriei E.coli

9 iunie - 9:25 am

Un castravete cu urme dintr-o variantă agresivă a bacteriei E.coli ce a provocat decesul a 26 de persoane, dintre care 25 în Germania, a fost găsit printre resturile alimentare ale unei familii din Saxonia-Anhalt, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii din acest land federal, potrivit Agerpres care citează agenţiile germane de presă.

Germania nu se descurcă cu E.coli: CE îi cere să coopereze cu experţi străini pentru identificarea sursei

8 iunie - 10:45 am

Comisarul european pentru Sănătate, John Dalli, a cerut autorităţilor germane o cooperare mai strânsă cu experţii străini pentru identificarea originii infectării cu bacteria E.coli, relatează AFP, citând un interviu publicat miercuri în cotidianul german Die Welt.

1 2 3 7

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde