dolj

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre dolj:


publicitate
reorganizare-ministerul-agriculturii

Târg de produse tradiționale în curtea Ministerului Agriculturii

16 iulie - 11:48 am

În perioada 19 – 20 iulie 2014 curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg al producătorilor de produse tradiționale și ecologice.

inundatii-liteni-2013-suceava

Dolj: Mai multe case au fost inundate în comuna Carpen

5 mai - 8:36 am

Subprefectul județului Dolj, Ionel Ciobotea, a anunțat, duminică, în cadrul videoconferinței cu prefecții ținută de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, că în Cleanov, comuna Carpen. ar putea fi suspendate luni cursurile școlare, întrucât grădinița și școala au fost inundate.

pret-tomate-poiana-mare-rosii-solar

Poate ar trebui să căutați mușterii și mai departe de Poiana Mare…?

10 iulie - 11:55 am

Prețul tomatelor la începutul lui iulie 2013 este derizoriu, la poarta producătorului. Între 30 și 60 de bani încasează legumicultorul pe un kilogram de roșii de grădină sau de solar. Pe măsură ce numărul intermediarilor crește, prețul se umflă la rândul său proporțional.

batat-recoltat-romania

Coreenii vor să cultive batat în Oltenia

6 iunie - 11:07 am

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri (SCDCPN) Dăbuleni din județul Dolj a primit luna trecută o vizită a unei delegații de investitori coreeni, care doresc să înființeze în parteneriat cu cercetătorii români o fermă de producție a batatului (cartoful dulce).

irigatii-stancuta-braila

Reprezentant ANIF Dolj: „Cine se vaită de secetă, este rău-voitor!”

28 mai - 2:53 pm

Luni a avut loc, la Craiova, ședința Colegiului Prefectural Dolj, la care au participat și reprezentanții județeni ai ANIF.

Cum promovează prefectura Dolj legumele şi fructele produse de agricultorii locali

16 iunie - 8:54 am

Piaţa Mihai Viteazul din Craiova se va transforma în piaţă agroalimentară pentru câteva ore, pe 24 iunie. Prefectura i-a chemat pe toţi producătorii agricoli din Dolj să-şi expună produsele pentru a demonstra că legumele şi fructele din judeţ sunt sănătoase şi mult mai gustoase decât cele din import.

Prefectul de Dolj lauda castravetele romanesc

8 iunie - 9:36 am

Scandalul legat de castravetii infestati cu E.coli este o tampenie, o isterie europeana. „Aveti incredere in produsele romanesti. Noi stim sa aplicam tehnologiile, de aceea nu vom avea probleme. Avem legumele cele mai aromate si cu cel mai suav gust, care nu pot fi egalate. Daca agricultura ar realiza mai mult in PIB, altele ar…

Târgurile de animale din judeţul Dolj, verificate de inspectorii sanitar-veterinari

31 mai - 10:07 am

Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare (DSV) Dolj au reluat acţiunile de control la nivelul târgurilor de animale din judeţ, pentru a împiedica vânzarea produselor – carne, lapte, ouă, brânză – care nu au acte de provenienţă şi sunt comercializate în spaţii neavizate sanitar veterinar.

Dolj: Falşii producători agricoli din pieţe, pe mâna poliţiei

23 mai - 12:16 am

Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, societatea municipalităţii care administrează pieţele din Bănie, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va sesiza Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul poliţiei doljene cu privire la posibilele falsuri descoperite în certificatele de producător emise de mai multe primării, anunţă Gazeta de Sud.

2.000 metri patrati de culturi agricole, afectate dupa poluarea cu titei din Dolj

20 mai - 11:02 am

O poluare cu titei a fost semnalata, joi dupa-amiaza, pe un teren agricol din comuna doljeana Isalnita, fiind afectate culturile agricole de pe o suprafata de 2.000 metri patrati, informeaza Mediafax. Incidentul a fost provocat de fisurarea unei conducte care apartine OMV-Petrom.

1 2 3 7

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde