dolj

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre dolj:


publicitate
reorganizare-ministerul-agriculturii

Târg de produse tradiționale în curtea Ministerului Agriculturii

16 iulie - 11:48 am

În perioada 19 – 20 iulie 2014 curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg al producătorilor de produse tradiționale și ecologice.

inundatii-liteni-2013-suceava

Dolj: Mai multe case au fost inundate în comuna Carpen

5 mai - 8:36 am

Subprefectul județului Dolj, Ionel Ciobotea, a anunțat, duminică, în cadrul videoconferinței cu prefecții ținută de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, că în Cleanov, comuna Carpen. ar putea fi suspendate luni cursurile școlare, întrucât grădinița și școala au fost inundate.

pret-tomate-poiana-mare-rosii-solar

Poate ar trebui să căutați mușterii și mai departe de Poiana Mare…?

10 iulie - 11:55 am

Prețul tomatelor la începutul lui iulie 2013 este derizoriu, la poarta producătorului. Între 30 și 60 de bani încasează legumicultorul pe un kilogram de roșii de grădină sau de solar. Pe măsură ce numărul intermediarilor crește, prețul se umflă la rândul său proporțional.

batat-recoltat-romania

Coreenii vor să cultive batat în Oltenia

6 iunie - 11:07 am

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri (SCDCPN) Dăbuleni din județul Dolj a primit luna trecută o vizită a unei delegații de investitori coreeni, care doresc să înființeze în parteneriat cu cercetătorii români o fermă de producție a batatului (cartoful dulce).

irigatii-stancuta-braila

Reprezentant ANIF Dolj: „Cine se vaită de secetă, este rău-voitor!”

28 mai - 2:53 pm

Luni a avut loc, la Craiova, ședința Colegiului Prefectural Dolj, la care au participat și reprezentanții județeni ai ANIF.

Cum promovează prefectura Dolj legumele şi fructele produse de agricultorii locali

16 iunie - 8:54 am

Piaţa Mihai Viteazul din Craiova se va transforma în piaţă agroalimentară pentru câteva ore, pe 24 iunie. Prefectura i-a chemat pe toţi producătorii agricoli din Dolj să-şi expună produsele pentru a demonstra că legumele şi fructele din judeţ sunt sănătoase şi mult mai gustoase decât cele din import.

Prefectul de Dolj lauda castravetele romanesc

8 iunie - 9:36 am

Scandalul legat de castravetii infestati cu E.coli este o tampenie, o isterie europeana. „Aveti incredere in produsele romanesti. Noi stim sa aplicam tehnologiile, de aceea nu vom avea probleme. Avem legumele cele mai aromate si cu cel mai suav gust, care nu pot fi egalate. Daca agricultura ar realiza mai mult in PIB, altele ar…

Târgurile de animale din judeţul Dolj, verificate de inspectorii sanitar-veterinari

31 mai - 10:07 am

Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare (DSV) Dolj au reluat acţiunile de control la nivelul târgurilor de animale din judeţ, pentru a împiedica vânzarea produselor – carne, lapte, ouă, brânză – care nu au acte de provenienţă şi sunt comercializate în spaţii neavizate sanitar veterinar.

Dolj: Falşii producători agricoli din pieţe, pe mâna poliţiei

23 mai - 12:16 am

Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, societatea municipalităţii care administrează pieţele din Bănie, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va sesiza Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul poliţiei doljene cu privire la posibilele falsuri descoperite în certificatele de producător emise de mai multe primării, anunţă Gazeta de Sud.

2.000 metri patrati de culturi agricole, afectate dupa poluarea cu titei din Dolj

20 mai - 11:02 am

O poluare cu titei a fost semnalata, joi dupa-amiaza, pe un teren agricol din comuna doljeana Isalnita, fiind afectate culturile agricole de pe o suprafata de 2.000 metri patrati, informeaza Mediafax. Incidentul a fost provocat de fisurarea unei conducte care apartine OMV-Petrom.

1 2 3 7

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde