satu mare

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre satu mare:


publicitate
satu-mare-prefect-eugeniu-avram-agricultura

Reprezentanții instituțiilor agricole din Satu-Mare i-au prezentat prefectului problemele cu care se confruntă

26 iunie - 1:05 pm

Prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 25 iunie 2014, de la ora 14,00, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ cu șefii instituțiilor publice din subordinea Ministerului Agriculturii dar și cu reprezentanți ai altor instituții care colaborează cu acestea.

legea-picnicului

Satu Mare: Prefectura centralizează suprafețele organizate special pentru „picnic”

30 aprilie - 1:04 am

Prefectira județului Satu Mare reamintește că este în vigoare din anul 2012 „legea picnicului”, act normativ care reglementează „desfășurarea activităților de picnic pe domeniul public ori privat al statului”.

semanatoare-maschio-gaspardo

Planul Maschio Gaspardo pentru următorii ani prevede extinderea fabricii din România

23 aprilie - 12:58 pm

Unitatea de producție a utilajelor agricole Maschio Gaspardo din Chișineu-Criș, județul Arad, va fi extinsă cu o suprafață de 10.000 de mp în următorii ani.

carava-agricultori-satu-mare-stelian-dolha

Satu-Mare: Agricultorii din Ilva Mare au cerut informații despre fondurile europene și intabularea terenurilor agricole

8 aprilie - 9:04 am

Adoptarea legii primei intabulări a fost așteptată încă de anul trecut de comuna Ilva Mare, localitate în care se derulează un proiect local de cadastrare a proprietăților.

petresti-satu-mare

Satu-Mare: APM împădurește terenuri în comuna Petrești

7 aprilie - 3:52 pm

Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare și Direcția Silvică Satu Mare a lansat o nouă campanie de plantare de puieți pe fostele amplasamente ale depozitelor de deșeuri din mediul rural care au fost închise în 2009.

satu-mare-prefectura-produse-uz-fitosanitar

Satu Mare: Discuții la Prefectură privind comercializarea produselor de uz fitosanitar

4 noiembrie - 12:05 pm

Prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, s-a întâlnit săptămâna trecută cu un grup de cetăţeni şi reprezentanţi din cadrul Direcţiei Agricole – Compartimentul Fitosanitar pe tema aplicării prevederilor Ordonanţei nr. 41/2007 pentru comercializarea produselor de protecţie a plantelor, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitar, modificată şi completată.

arderea-miristilor

Satu Mare: Arderea miriştilor se poate face în situaţii excepţionale

13 august - 11:43 am

Prefectura Satu Mare a transmis autorităţilor locale interdicţia arderii miriştilor.

grau-2013-pretul-graului-pret-recolta

Producția de grâu și prețul grâului din recolta 2013 la Satu Mare

19 iulie - 9:04 am

Fermierii din județul Satu Mare au recoltat, anul acesta, o medie de 3,5 tone la hectar, o producție mai mare decât cea de anul trecut. Prețul grâului însă a scăzut, astfel că profitul agricultorilor nu a crescut.

satu-mare-prefect-eugeniu-avram-agricultura

Prefectul Eugeniu Avram susţine interesele agricultorilor din judeţul Satu Mare

8 iulie - 9:41 am

Prefectul Eugeniu Avram a participat în data de 4 iulie, la Cluj Napoca, la conferinţa regională în cadrul proiectului „Strategii pentru valorificarea potenţialului agroalimentar al României“ pentru dezvoltarea agriculturii pe termen mediu şi lung 2020-2030.

Fermierii sătmăreni se plâng că mistreții le distrug recoltele

5 iunie - 11:20 am

Prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, solicită o mai bună comunicare şi colaborare pentru limitarea pagubelor produse de turmele de mistreţi.

1 2 3 7

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde