Planul Maschio Gaspardo pentru următorii ani prevede extinderea fabricii din România

| Actualitate, Companii | de

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Unitatea de producție a utilajelor agricole Maschio Gaspardo din Chișineu-Criș, județul Arad, va fi extinsă cu o suprafață de 10.000 de mp în următorii ani.

maschio-gaspardo

Asta se arată în noul plan industrial 2014-2018 al companiei. Investițiile în creştere şi dezvoltare însumează 130 milioane Euro.

În primul trimestru al anului 2014, Grupul a început deja pe o nouă linie de creştere, realizând o gamă completă de produse prin achiziţia Feraboli, o societatea istorică din Cremona, specializată în producţia de echipament pentru fân şi parteneriatul cu Visini pentru producţia de remorci agricole, camioane cisternă şi autobasculante.

Pe lângă extinderea capacității de producție în România, Maschio Gaspardo vizează și realizarea unei fabrici în China cu o suprafaţă de 33.000 mp. De asemenea, în următorii patru ani se va continua extidenerea fabricilor din Italia pentru a îmbunătăţi capacitatea de producţie.

„Prin aprobarea bilanţului anual 2013 şi a planului industrial 2014-2018, facem încă un pas fundamental în procesul nostru de creştere, arătând că suntem un jucător global în sectorul de mecanizare a agriculturii, confirmând de asemenea viitoarele noastre investiţii într-o afacere în continuă creştere”, declară Egidio Maschio.

Previziunile indică faptul că piaţa globală a echipamentelor agricole va creşte în următorii 4 ani cu o cotă anuală de peste 7% (CAGR- rata anuală compusă de creştere, sursă de monitorizare date) angrenată doar de producţia mondială de cereale previzionată în creştere, ca urmare a tendinţei de creştere demografică.

„Noul plan industrial reprezintă nu doar o confirmare a proiectelor noastre de creştere internaţională, dar de asemenea o mare oportunitate de a crea un viitor stabil şi profitabil alături de instituţii bancare, furnizori, clienţi şi parteneri (…) Am prezentat un plan de afaceri pentru următorii 5 ani, investiţii de 130 milioane Euro, având un rol primordial în crearea de locuri de muncă în Italia şi în fabricile şi filialele din străinătate.” a mai explicat Egidio Maschio.

Maschio Gaspardo le prezintă fermierilor români cele mai noi semănători într-un tur care se va încheia pe 14 mai

În cadrul Corsaro Tour, producătorul le va prezenta fermierilor semănătorile Corsaro și Scatenato, semănătoarea universală Corona, cu bara de cereale, şi semănătoarea de prăşitoare Manta, pe 8 rânduri, cu element de semănat MTR.

Corsaro Tour a început pe 3 aprilie, în Dolj şi se va încheia pe 14 mai, în Timiş, după ce va trece prin 27 de ferme. În perioada aprilie-mai ne găsiți în localitățile prezentate mai jos.

Caravana Maschio Gaspardo va fi prezentă:

28 aprilie – Măcin, județul Tulcea
29 aprilie – Costești, județul Vaslui
30 aprilie – Movileni, județul Iași
5 mai – Demo Z&A județul Neamț
7 mai – Viișoara, județul Cluj
8 mai – Turda, județul Cluj
9 mai – Mihai Viteazu, județul Cluj
10 mai – Luna, județul Satu Mare
11 mai – Bocsig, județul Arad
12 mai – Beregsău Mare, județul Timiș
13 mai – Comloșu Mic, județul Timiș
14 mai – Comloșu Mare, județul Timiș

semanatoare-maschio-gaspardo

Buncărul cu care este echipată semănătoarea CORSARO are dublă utilitate, transformând practic utilajul într-o mașină 2 în 1, pe care fermierii români o pot folosi atât pentru lucrările de primăvară cât și pentru lucrările de toamnă

Semănătoarea Corsaro este echipată cu bazin (buncăr) de fertilizare de capacitate foarte mare. Atunci când CORSARO este folosită la semănarea plantelor prășitoare – porumb, floarea soarelui, sfecla de zahăr, soia (lucrările de primăvară), buncărul servește drept bazin de fertilizare, iar pentru semănarea cerealelor (lucrările de toamnă), buncărul devine bazin pentru semințe.

CORSARO are avantajul că poate fi folosită în sol semi-prelucrat, fiind recomandată pentru semănăturile realizate în teren discuit, fără arătură.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde