Timis: 80 de tone de grau fara acte, confiscate de politisti

| Regional | de

Etichete: , ,

Poliţiştii timişoreni au depistat în trafic, în oraşul Buziaş, trei autotractoare cu remorcă încărcate cu peste 80.000 de kilograme de grâu, fără documente legale. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar administratorul societăţii respective a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, 8 decembrie a.c., poliţiştii timişeni de la Investigarea Fraudelor, împreună cu poliţişti ai Poliţiei oraşului Buziaş şi cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Timiş, au organizat o acţiune pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor.

În cadrul acestei acţiuni, oamenii legii au depistat în trafic, în centrul oraşului Buziaş, trei autotractoare cu remorcă, ce transportau 80.250 de kilograme de grâu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei trei conducători auto sunt : Ioan N, de 31 de ani, Ilie N., de 51 de ani, ambii din Poiana Sibiului, judeţ Sibiu şi Gheorghe S., de 41 de ani, din localitatea Orăştioara de Jos, judeţ Hunedoara.

Fiindu-le solicitate documentele de însoţire a cerealelor transportate, aceştia nu au putut prezenta facturi de provenienţă pentru grâul transportat la beneficiar, fapt pentru care ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare au luat măsurile legale.

Astfel, reprezentanţii Gărzii Financiare au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale care transporta cerealele, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar întreaga cantitate de grâu a fost ridicată în vederea confiscării.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde