Timiş. MEWI a organizat, vineri şi sâmbătă, la Orţişoara, ziua porţilor deschise

| Masini si utilaje agricole | de

Actualizat: 10 august 2019

Etichete: , , , ,

În 13 şi 14 mai, MEWI, companie ce activează în domeniul comercializării de maşini şi utilaje agricole, a primit vizita clienţilor, colaboratorilor, şi a altor persoane interesate de domeniul agricol şi de activităţile conexe acestuia, în cadrul evenimentului Zilele Porţilor Deschise.

500 Fendt _Vasile Busuioc

„Creşterea accentuată a interesului pentru potenţialul agricol din ţara noastră şi atenţia crescută acordată de fermierii români utilajelor de cea mai bună calitate ne fac să credem că aceste două zile constituie o bună oportunitate pentru vizitatori să cunoască îndeaproape cele mai noi echipamente şi tehnologii existente pe piaţă şi, totodată, de a sta de vorbă cu reprezentanţii companiei despre realizările trecute şi despre proiecţiile viitoare ale MEWI”, afirmă Cristian Dănescu, director general al companiei.

La eveniment a fost prezent şi dl. Volker Schröder, administratorul firmei, care a prezentat istoria de peste 15 ani a MEWI în România, ca parte a Schröder Landmachinen, companie cu o tradiţie de peste 200 ani în tehnica agricolă. Cristian Dănescu, director MEWI, le-a vorbit celor prezenţi la deschidere despre realizările companiei, iar Monica Roşca, director economic, a expus implicarea în comunitate a companiei, MEWI fiind „verde” şi acordând o atenţie deosebită acţiunilor caritabile.

Tot vineri, 13 mai, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai mass media, a fost premiat cumpărătorul tractorului Fendt cu numărul 500, dl. Vasile Busuioc, din Comloşu Mare, jud. Timiş, iar cu începere de la ora 14.00, un grup de studenţi de la Universitatea de și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara a participat la seminarul „Sisteme menite să reducă poluarea mediului – tehnologia SCR”, prezentare susţinută de directorul tehnic al MEWI, Daniel Mayer.

Punctul de atracţie al zilei de vineri l-a constituit prezentarea unui sistem de ghidare a tractoarelor prin GPS, montat pe un Fendt 936, moment transformat ad-hoc de angajaţi ai MEWI într-un mic spectacol aplaudat de toţi cei prezenţi.

Sâmbătă, 14 mai, elevii clasei I de la şcoala generală din Orţişoara au pregătit pentru cei prezenţi un mic spectacol, după care ş i-au demonstrat priceperea într -ale desenatului şi apoi într-ale condusului tractoarelor miniaturale, cei mai buni dintre ei fiind – cu generozitate, premiaţi. Toţi copiii prezenţi la eveniment au putut să se plimbe cu tractoraşe în cadrul MEWI Mini Drive Test, şi chiar să se întreacă într -un alt concurs, pe categorii de vârstă, competiţia fiind excelent animată de Bogdan Balaban, directorul departamentului Piese de schimb al MEWI.

În cele două zile, toţi agricultorii şi fermierii interesaţi au putut afla, de la reprezentanţi Deutsche Leasing România IFN, modalităţile de accesare a fondurilor pentru achiziţionarea unui utilaj agricol, iar la standurile special amenajate, reprezentanţi MEWI au prezentat, celor interesaţi, caracteristicile, performanţele şi beneficiile tractoarelor Fendt şi Valtra şi ale echipamentelor agricole care pot fi ataşate acestora.

Pe perioada celor două zile, de la un alt stand special amenajat s-au putut achiziţiona, la preţuri excelente, materiale promoţionale de la furnizorii noştri (tractoare miniaturale, diverse articole de îmbrăcăminte personalizate etc.) şi piese de schimb la preţuri speciale.

tractorul care merge singur

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde