Olympus a lansat iaurtul cu 0% grăsime

| Industria laptelui, Procesare | de

Etichete: , , , ,

iaurt-olympus

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează iaurtul grecesc cu 0% grăsime, în completarea gamei lansate în premieră pe piața românească în 2011.

De asemenea, datorită succesului pe care iaurturile grecești le au deja în România, Olympus introduce la raft și două ambalaje noi, pentru iaurturile grecești cu 2% și 10% grăsime, ambele disponibile acum și la gramaj de 350 g.

Olympus a deschis un nou segment de consum pe piața românească în urmă cu doi ani, când a lansat iaurturile grecești. Acestea sunt fabricate în unitatea de producție de la Hălchiu, Brașov, din ingrediente naturale care respectă cele mai riguroase standarde de calitate impuse de către organismele internaționale și naționale în domeniu. În prezent, iaurtul grecesc Olympus este disponibil în variantele cu 0, 2 și 10% grăsime, precum și în variante cu fructe (căpșuni, coacăze, rodie și zmeură).

“Iaurtul grecesc cu 0% grăsime se adresează consumatorilor care vor să savureze gustul unic al acestui sortiment, dar în același timp urmăresc și o alimentație săracă în grăsimi. În acest sens, observăm că românii urmează tendinţa internaţională de pe piețele mature precum SUA și Marea Britanie de a consuma din ce în ce mai mult iaurt grecesc. De aici și decizia noastră de a produce iaurturile grecești cu 2% și 10% grăsime și în ambalaj de 350 g. Așadar, continuăm să inovăm și să venim în întâmpinarea preferințelor consumatorilor, lansând produse la un nivel calitativ foarte înalt – acesta este de altfel și lucrul care ne diferențiază în piață”, a declarat Ilias Pliatsikas, director general Olympus România.

Caracteristicile iaurtului grecesc presupun un proces de fabricație deosebit față de iaurtul simplu. Astfel, pentru fabricarea unui kilogram de iaurt grecesc sunt necesari trei litri de lapte, în timp ce pentru un kilogram de iaurt simplu se folosește 1 litru de lapte.

Cu o capacitate totală de colectare a laptelui de 40.000 de litri pe oră, fabrică din Brașov produce iaurt, lapte proaspăt și UHT, brânză, precum şi smântână, toate sub brandurile Oly și Olympus. Produsele de cea mai înaltă calitate sunt distribuite în lanțurile de hiper şi supermarketuri din România şi din Europa.

Întinsă pe o suprafață de 25.000 mp, fabrica de la Hălchiu beneficiază de echipamente de ultimă generație pentru recepția și procesarea laptelui la nivel european, precum și pentru ambalarea produselor finite. Nivelul înalt de tehnologizare asigură Olympus un avantaj competitiv și garantează produse de calitate, sigure din punct de vedere alimentar, păstrând, în același timp, valoarea nutritivă a acestora și gustul distinct.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

02.10.2023 - 1:42
Dragomir Florentina spune: Buna ziua mă numesc dragomir Florentina am 16 ani sunt eu mama sora mea nepoata și fratele meu căutăm de munca ne-ați putea ajuta raspunde

16.08.2023 - 5:39
TUTA AURELIAN spune: AM PUS IN PAMINT 20 DE CUIBURI DOVLEAC DE FACE SEMINTA FARA COAJA AM SEMANAT IN DATA DE CINCI IULIE AU INCEPUT SA CREASCA DOVLETI UNI AU PESTE TREI KG UN SINGUR TRATAMENT AM DAT UN FUNGICID PE BAZA DE CUPRU SIUN INSECTICID AM MAI DAT DOUA TRATAMENTE FOLIARE CROPMAX SI UN TRATAMENT FOLIAR PE BAZA DE CALCIU SI UDATI LA DOUA ZILE SUNT FOARTE MULTUMITI CUM AU INTRAT IN VEGETATIE raspunde

28.05.2023 - 8:47
Petrisor spune: O soluție ar fi un guvern Nationalist 100 %...iar apoi respingerea tirurilor la graniță plus controale de toxicitate și vechea creare de piețe numai pentru producători naționali și interzicerea supermarketurilor să vândă turcisme. sau alte produse asiatice sfără un control RIGUROS pentru că ne afectează .viața noastră și sănătatea noastră fizică și mentală ne afectează și depinde de Ce introducem în stomac .Deci trebuie luate măsuri drastice ,nu de ieri nu de anul trecut ci de 33 de ani .Guvernanții sunt de vina pentru incapabilitatea delăsarea neputință și indolența față de o problemă atât de serioasă față de națiune față de copii noștri și viitorul nostru și al țării ...afară cu ei și mafia buzunarelor pline afară cu profitorii .Și amenzi plus arestări și celor ai noștri ce se ocupă cu chimicale ...Etrel...etc.etc.altfel dăm Amin prea devreme.????? raspunde

12.03.2023 - 2:23
Obreja spune: Preț foarte convenabil raspunde

15.02.2023 - 4:06
CALINCIUC TRAIAN spune: de unde pot achizitiona acest codex 2022. va multumesc. raspunde

20.10.2022 - 1:16
Matei Vasile spune: Buna ziua , am o suprafata de 9 ha teren care sar preta pentru infiintarea unei plantatii de Salcie energetica , binenteles ca ma gindesc si la procesare in peleti de foc As vrea sa stiu daca afacerea poate deveni rentabila pe suprafata de 9 ha , si in completare sa colectez rumegus de la gatere din zona pentru procesare suplimentara Multumesc frumos pentru raspuns Matei Vasile 0744882260 raspunde