Cursuri de Formare Auditor, organizate in Timisoara, Arad, Oradea, in perioada Noiembrie – Decembrie

| Actualitate | de

Etichete: , ,

Lloyd’s Register Romania organizeaza Cursuri de Formare Auditor Extern / Intern in Timisoara, Arad, Oradea in perioada Noiembrie-Decembrie 2010, informeaza un comunicat al companiei. Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd`s Register Romania acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta si sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private (in cadrul companiilor).

Astfel, in cadrul sesiunilor publice, in perioada Noiembrie-Decembrie, compania organizeaza urmatoarele structuri de curs in Timisoara, Arad si Oradea:

Tema Curs: Auditor Extern pentru standardul ISO 14001
Durata Curs: 5 zile, Numar participanti: min. 6/max. 10,

Tema Curs: Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001
Durata Curs: 3 zile, Numar participanti: min. 6/max. 12,

Perioadele de desfasurare si locatiile pentru ambele cursuri vor fi stabilite de comun acord cu participantii.

Serviciile incluse sunt similare pentru cele doua teme:
1. Suport de curs:
– format electronic – va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat
– pe hartie – va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului
2. Diploma:
– in cazul absolvirii examenului final – Certificat de absolvire
– in cazul neabsolvirii examenului final – Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)
3. Masa de pranz

Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.

Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management (specific temei cursului) din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”.

Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd`s Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management.

LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Antibiotice SA, JTI, British American Tobbaco, DHL, Elba, Complexul Energetic Craiova, UCMR, Lafarge, Complexul Energetic Rovinari, TMK, Volvo Romania, Hoeganaes Corporation, SKE, Incontro Prefabbricati, Koyo, Makita, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Honeywell, Ceradez, Zentiva, Takosan, Guyomarc`h, Vrancart, Ronera Rubber, Santierul Naval Damen, Romstal, ArcelorMittal, Doosan IMGB, Agentia Spatiala Romana, ECA, Acellum, Delphi Diesel Systems, etc.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde