Astăzi și-a deschis porțile târgul Alimentaria 2014
Un număr de 20 de firme românești participă, începând de luni, Târgul Internațional de Industrie Alimentară „Alimentaria 2014”, organizat la Barcelona.
Firmele românești își vor expune produsele în doua pavilioane expoziționale însumând 168 de metri pătrați. Standurile naționale se vor afla în doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) și International (P2-E228), informează Agerpres.
Ce au adus românii la Alimentaria 2014
Producătorii români participă la târg cu produse din carne, produse de panificație, patiserie și dulciuri, apă minerală. Firmele participante sunt Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, European Drinks, European Food, Tip-Top și Kaola.
„Toată elita industriei alimentare românești va arăta Europei că ne merităm un loc fruntaș pentru calitatea produselor”, afirmă reprezentanții Asociației Române a Cărnii (ARC). Evenimentul este susținut de ARC, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), ambele asociații fiind membre ale Federației Naționale Pro Agro.
Pe acelasi subiect:
- Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate
- Studiu: Românii preferă pâinea, fructele și legumele
- Fuziune în industria alimentară: Pepsi va prelua Mondelez, fostul Kraft Foods
- Rolul sistemului RASFF în siguranța alimentară europeană
- 12 producători români de alimente își promovează marfa în Olanda