Specialiștii Timac Agro România le prezintă agricultorilor informații despre importanța analizelor de sol în cadrul caravanei AgroManagement

| Actualitate, Companii, Esenţial | de

Etichete: , ,

Echipa Timac Agro România, companie specializată în nutriția vegetală, derulează în prezent evenimentul AgroManagement.

agromanagement-caravana-timac-agro-romania

Specialiștii Timac Agro vor fi prezenți în perioada următoare la Craiova (2 iunie), Timișoara (3 iunie), Satu Mare (4 iunie), Târgu Mureș (5 iunie) și Iași (6 iunie).

În cadrul prezentărilor AgroManagement, agricultorii vor afla informații utile despre managementul producției agricole precum și despre importanța analizei solului în stabilirea planului de fertilizare.

caravana-agromanagement-timac-agro-analize-sol

Mai mult, au fost prelevate de la agricultori 330 de probe de sol care au fost trimise pentru analiză la un renumit laborator din Franta (LCA). Specialiștii Timac Agro Romania le oferă agricultorilor un studiu de caz pentru fiecare analiză în parte, precum și soluții și scheme de fertilizare în concordanță cu parametrii din sol.

„Timac Agro Romania promovează constant conceptul unei fertilizări corecte prin realizarea cartărilor și ne bucurăm când realizăm că din ce în ce mai mulți fermieri își însușesc acestă bună practică”, spun reprezentanții companiei.

În cadrul evenimentelor AgroManagement, Marius Marica (Marketing Manager), Mihaela Corches (Specialist Marketing) și Janos Albert (Specialist Marketing) vor prezenta publicului interpretarea analizelor de sol.

Noțiuni privind cererea și oferta de produse agricole

Tot în cadrul caravanei AgroManagement agricultorii vor afla noțiuni utile privind managementul producției agricole. Vor fi discutate subiecte precum managementul în ferme, relația între prețurile cash și futures, Hedging ( protejarea venitului în caz de risc al creșterii/scăderii prețului).

De asemenea, vor fi prezentate soluții privind depozitare și bune practici în rotația culturilor.

„Continuând misiunea Timac Agro Romania de a crește competențele tehnice și economice ale fermierilor români în managementul exploatațiilor agricole, în acest an aducem în fața fermierilor specialiștii ODA (Offre & Demande Agricole). Fondată în 1997 în Bourges, Franța și având 18 ani de experiență în piață, ODA ajută cu succes întreprinderile agricole în a gestiona riscurile asociate cu volatilitatea prețurillor și în a obține prețuri avantajoase față de media pieței”, au comunicat reprezentanții Timac Agro România.

Prezentările AgroManagement au ajuns deja la a doua ediție și au loc în perioada 26 mai – 06 iunie. Proiectul se desfășoară în 8 orașe din România, fiind așteptați peste 400 de fermieri.

„Sperăm ca prin conceptul „caravana prin țară” să fim cât mai aproape de fermieri, oferindu-le acces la informații în proximitatea exploatațiilor agricole”, au conchis reprezentanții echipei Timagro România.

prezentare-timac-agro-romania

Timac Agro România este o societate specializată în nutriție vegetală, propunând fermierilor români produse de calitate, adaptate fiecărei culturi și oricărui stadiu de vegetație în vederea creșterii productivității. Produsele au luat naștere din experiența internațională a grupului Roullier, din cercetare, experimentare dar și consultarea specialiștilor din România.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde