Scotts Profesional devine Everris. Compania anunţă noul nume în urma achiziţiei de către ICL

| Companii | de

Etichete: , , , , ,

În februarie 2011, compania Scotts Miracle Gro a vândut divizia de produse pentru profesionişti către grupul ICL. La evenimentul de lansare care a avut loc simultan în două fabrici: Herleen în Olanda şi Charleston în SUA, preşedinţii executivi ai Scotts Professional şi ICL Specialty Fertilizers au anunţat noul nume al diviziei Global Professional: Everris.

everrisNumele Everris are rădăcinile în termenul “ever rising” (“mereu crescător”) şi este simbolul angajamentului pe care compania şi-l propune să îl urmeze: găsirea şi dezvoltarea unor noi tehnologii, produse şi servicii de calitate pentru profesioniştii din agricultură din lumea întreagă. În plus, faţă de înţelesul numelui în limba engleză, mai există în limbile latine o seminificaţie specială: “vert”, “verde” însemnând verde în multe ţări.

Bazat pe capacităţile de producţie superioare ale Scotts Professional şi ICL, Everris va continua să vândă şi să crească performanţele şi mai mult pentru mărci şi produse renumite în nutriţia plantelor: Osmocote, Peters, Universol, Agroleaf Power, Sierraform GT, Solinure si Agroblen.

Potrivit directorului general, Fred Bosch, sloganul: “Orientaţi către inovaţie, inspiraţi de natură” subliniază scopul principal: acela de a oferi produse profesionale, soluţii inovatoare şi sustenabile către cultivatori din toate domeniile: fermieri, horticultori şi cei care se ocupă de amenăjari de grădini.

“Ani de-a rândul am ajutat fermierii şi horticultorii din lumea întreagă să aplice programe de fertilizare performante şi uneori pentru protecţia plantelor, prin integrarea acestora în tehnologiile noastre (eliberare controlată, eliberare lentă, îngrăşăminte hidrosolubile si foliare), spune Fred Bosch. “Everris îmbină experienţa tehnică şi resursele naturale ale Scotts şi ICL, iar acum suntem pregătiţi să aducem spiritul inovativ la un nivel superior.”

Lansarea Everris susţine succesele tehnologice din ultima perioadă înregistrate de companie în mai multe segmente şi la protejarea mediului înconjurător. Una din cele mai importante descoperiri recente este Osmocote cu Fusion Technology, un produs ce conţine un agent unic de aglutinare care leagă granulele de îngrăşământ de substratul de turbă, reducând şi mai mult pierderea de nutrienţi prin levigare sau dacă ghivecele sunt căzute la pământ.

În Marea Britanie, Everris a înregistrat un produs nou numit PlantTrust, ce conţine tehnologia CRC (Controlled Release Control). Este un îngrăşământ granulat pentru horticultură, cu eliberare controlată, care conţine o substanţă activă pentru protecţia plantei împotriva phytophthora, ce se eliberează împreună cu macro şi micro elementele din granulă.

Un alt succes al companiei Everris este introducerea unei noi formule Agroblen, pentru silvicultura în Asia. Acest produs duce la o creştere superioară a puieţilor, oferind nutriţie plantelor cât au nevoie şi la momentul potrivit.

“Prin îmbinarea unor mărci puternice cu experienţa în vânzarea şi marketarea lor la nivel global, Everris este foarte bine poziţionată pentru dezvoltări strategice.” spune Yossi Zidon, CEO la ICL Specialty Fertilizers. “Capacitatea noastră în cercetarea şi dezvoltarea unor îngrăşăminte hidrosolubile şi foliare de top, plus accesul la surse proprii de extracţie ne vor ajuta să ne consolidăm poziţia de lider la nivel global.”

“Cred că vorbesc în numele tuturor angajaţilor Everris când spun că suntem foarte mândri că suntem parte a grupului ICL şi divizia ICL Specialty Fertilizers (divizia de îngrăşăminte specializate)”, a completat dl. Bosch. “ICL ne-a acordat susţinere totală, avem o viziune clară care ne va permite să întărim poziţia ocupată la nivel global. Avem exact ceea ce ne trebuie şi putem oferi cele mai bune produse posibile, şi servicii partenerilor noştri din agricultură, horticultură, gazon şi amenajări gazon.

ICL este unul dintre cei mai mari producători de îngrăşăminte, materiale componente pentru industria chimică şi cea de procesare. Este al şaselea producător de potasiu din lume, şi lider pe piaţa de îngrăşăminte în Europa şi în lume. Compania produce o treime din cantitatea totală de brom (Br) din lume, este unul din liderii producţiei de acid fosforic pur şi un producător important de fosfaţi pentru agricultură. Fabricile ICL sunt locate în Europa, SUA, America de Sud, China şi Israel, iar produsele sunt marketate şi distribuite în toată lumea. ICL cuprinde 11 500 de angajaţi în toată lumea, iar cifra de afaceri din 2010 a fost de 6,5 miliarde USD.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde