Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

| Bovine, Zootehnie | de

Etichete: ,

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, a mediat o serie de neînțelegeri izbucnite între membrii unei asociații de crescători de animale din comuna Feldru.

Prefectul a supravegheat și condus ședința Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, pentru alegerea președintelui, a Comitetului Director și a cenzorilor.

Conducerii Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud i s-a solicitat ajutorul în acest sens, prin intermediul unei petiții, semnate de o parte a membrilor asociației amintite, pe fondul mai multor suspiciuni cu privire la legalitatea funcționării forului de conducere și cheltuirea fondurilor avute la dispoziție.

Astfel, după mai multe deplasări în comună și discuții cu toți cei implicați, s-a ajuns la concluzia că problema se poate elimina doar prin organizarea unei noi ședințe a Adunării Generale în vederea desfășurării alegerilor, aspect acceptat unanim. La alegerile propriu-zise, convocarea s-a făcut prin apel nominal, pentru a se putea proba calitatea de fermieri a membrilor și calitatea de proprietari de taurine, iar votul a fost secret.

De asemenea, în prezența tuturor, s-au stabilit lucrările prioritare pentru anul 2014, urmând ca până în data de 28 februarie 2015, să se prezinte un raport detaliat asupra modului în care au fost utilizate fondurile pentru întreținerea pășunilor.

Pe lângă prefectul Ioan Țintean, au mai fost prezenți primarul, viceprimarul, consilierii locali, precum și consilierul juridic Ioana Curea, responsabil din partea Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud cu verificarea legalității actelor emise de autoritățile administrației publice locale, ale comunei Feldru.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

26.01.2022 - 8:21
ion spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

26.01.2022 - 8:17
Anonim spune: se pare ca singurul abator din gilau este de pasari ,domnul maghiaru sa lasat pagubas cu carnea de iepure raspunde

17.10.2021 - 12:11
CRUCERU ȘTEFAN spune: Am trăit în Grecia 5 ani _ acolo utilajele agricole circulau fără restricții .,mai puțin pe autostrăzi.La noi de ce nu se poate ? .Motocoltoarele de ce pot ? .Toate utilajele agricole , să poată să se deplaseze la terenul care trebuie lucrat fără restricții. raspunde

11.08.2021 - 8:29
Badoi maria spune: Pentru mine este o planta cultivata necunoscuta, dar am întâlnit-o în păduri. E cunoscuta ca umbra epurelui. Se cultiva ca planta decorativa fiind f.bigata în masa foliara. M-ar interesa plantarea în câmp. În speranța că mă ajutați, va mulțumesc. raspunde

16.02.2021 - 5:41
Elena Barbu spune: Număr de telefon la numărul 9 Rebeca santplant raspunde

01.02.2021 - 10:44
Vasile Bouleanu spune: De ce nu gasesc acest soi si pe Wikipedia ? raspunde