Fonduri europene de 80 de milioane de euro pentru microîntreprinderi contractate prin ADR Sud Muntenia

| Financiar, Fonduri europene | de

Etichete: , ,

În data de 30 iunie, 96 de noi beneficiari privați din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finanțare pentru proiectele depuse în cadrul programului Regio.

Contractele au fost semnate în cadrul Axei prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul major de intervenție 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, iar proiectele au fost depuse în perioada 20 martie — 17 aprilie 2014.

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, în cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finanțare prin care se solicitau fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operațional Regional 2007 — 2013. Dintre acestea, luni, 30 iunie, s-au semnat ultimele contracte de finanțare.

În total, la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul acestui apel de proiecte s-au semnat 144 de contracte de finanțare, ce au o valoare totală de peste 31 milioane de euro, din care asistența nerambursabilă solicitată reprezintă 25,56 milioane de euro.

„Într-o săptămână am semnat 144 de contracte, care, alături de cele 336 de aplicații finanțate până acum, în cadrul Domeniului major de intervenție 4.3 al programului Regio, reprezintă aproape 500 de proiecte pentru dezvoltarea microîntreprinderilor ce vor fi realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile europene. Astfel, regiunea Sud Muntenia are cel mai mare număr de contracte finanțate din țară în cadrul domeniului destinat microîntreprinderilor, iar ca valoare ajungem la aproape 80 milioane de euro nerambursabili”, a declarat directorul Agenției, Liviu Mușat.

Activitățile pentru care societățile comerciale sau societățile cooperative eligibile au depus proiectele în această perioadă vizează achiziționarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio și are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program.

Care este opinia ta?

FORUM

02.10.2023 - 1:42
Dragomir Florentina spune: Buna ziua mă numesc dragomir Florentina am 16 ani sunt eu mama sora mea nepoata și fratele meu căutăm de munca ne-ați putea ajuta raspunde

16.08.2023 - 5:39
TUTA AURELIAN spune: AM PUS IN PAMINT 20 DE CUIBURI DOVLEAC DE FACE SEMINTA FARA COAJA AM SEMANAT IN DATA DE CINCI IULIE AU INCEPUT SA CREASCA DOVLETI UNI AU PESTE TREI KG UN SINGUR TRATAMENT AM DAT UN FUNGICID PE BAZA DE CUPRU SIUN INSECTICID AM MAI DAT DOUA TRATAMENTE FOLIARE CROPMAX SI UN TRATAMENT FOLIAR PE BAZA DE CALCIU SI UDATI LA DOUA ZILE SUNT FOARTE MULTUMITI CUM AU INTRAT IN VEGETATIE raspunde

28.05.2023 - 8:47
Petrisor spune: O soluție ar fi un guvern Nationalist 100 %...iar apoi respingerea tirurilor la graniță plus controale de toxicitate și vechea creare de piețe numai pentru producători naționali și interzicerea supermarketurilor să vândă turcisme. sau alte produse asiatice sfără un control RIGUROS pentru că ne afectează .viața noastră și sănătatea noastră fizică și mentală ne afectează și depinde de Ce introducem în stomac .Deci trebuie luate măsuri drastice ,nu de ieri nu de anul trecut ci de 33 de ani .Guvernanții sunt de vina pentru incapabilitatea delăsarea neputință și indolența față de o problemă atât de serioasă față de națiune față de copii noștri și viitorul nostru și al țării ...afară cu ei și mafia buzunarelor pline afară cu profitorii .Și amenzi plus arestări și celor ai noștri ce se ocupă cu chimicale ...Etrel...etc.etc.altfel dăm Amin prea devreme.????? raspunde

12.03.2023 - 2:23
Obreja spune: Preț foarte convenabil raspunde

15.02.2023 - 4:06
CALINCIUC TRAIAN spune: de unde pot achizitiona acest codex 2022. va multumesc. raspunde

20.10.2022 - 1:16
Matei Vasile spune: Buna ziua , am o suprafata de 9 ha teren care sar preta pentru infiintarea unei plantatii de Salcie energetica , binenteles ca ma gindesc si la procesare in peleti de foc As vrea sa stiu daca afacerea poate deveni rentabila pe suprafata de 9 ha , si in completare sa colectez rumegus de la gatere din zona pentru procesare suplimentara Multumesc frumos pentru raspuns Matei Vasile 0744882260 raspunde