Controale ANSVSA în piața Progresul din Capitală

| Actualitate, Intern | de

Actualizat: 12 iunie 2014

Etichete: , ,

Preşedintele ANSVA, Vladimir Mănăstireanu, alături de primarul sectorului 4, Cristian Popescu, împreună cu reprezentanţi ai celor două instituţii, au desfăşurat la sfârșitul lunii mai o acţiune comună de verificare a unităţilor din piaţa agroalimentară Progresul şi a unei unităţi de procesare a cărnii.

piata-progresul-bucuresti

Controalele au urmărit modul în care operatorii economici respectă normele şi cerinţele sanitare veterinare în procesul de procesare al produselor alimentare, precum şi condiţiile de comercializare ale acestora în piaţa agroalimentară.

În cadrul acestei acţiuni, pe lângă unitatea de procesare a cărnii, au fost controlate 8 măcelării şi 3 magazine alimentare.

“Mi-am propus, ca în timpul mandatului meu, să dezvolt colaborarea cu toate entităţile responsabile de apărarea sănătăţii cetăţenilor, atât cu instituţii ale statului, cât şi cu cele din sectorul privat. Acţiunea de astăzi este o materializare a acestei strategii, iar buna colaborare cu primarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu-Piedone, este un exemplu pe care doresc să-l extind în întreaga ţară.

“Am convingerea că un dialog deschis, transparent, la nivel instituţional, dar şi contactul direct cu cetăţenii poate aduce beneficii tuturor celor implicaţi.

Obiectivele pe care le-am vizitat astăzi sunt un exemplu de comerţ civilizat, de administraţie performantă şi de agenţi economici responsabili.

Acest gen de acţiune îl voi repeta de câte ori voi avea ocazia, să fiu alături de colegii mei din administraţie şi în acelaşi timp alături de cetăţeni, pentru că misiunea noastră este apărarea sănătăţii şi a intereselor consumatorilor” a declarat preşedintele ANSVSA, dr. Vladimir Mănăstireanu.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde

19.02.2019 - 8:01
Anonim spune: Carcasa de iepure,pentru cei interesati 0760510528 raspunde

03.01.2019 - 3:00
DIANA spune: BUNA Am si eu cativa urechiati dc as avrea unde sa ii vand as axtinde numarul lor ,imi poate oferi cineva detaliile necesare ? raspunde

21.11.2018 - 11:39
Popescu Emilian spune: Parerea mea este ca, fiind o cultura mai putin cunoscuta suprafetele vor fi restranse si pe piata nu se vor cauta. Apropo de suprafete, in zona Oltenieii si in mod special in zona Dabuleni ,unde conditile pedo-climatice sunt favorabile cultivarii, la ce suprafete s-a ajuns? Multumim! raspunde