Bilanțul controalelor ANSVSA în industria alimentară, în luna mai 2014

| Actualitate, Intern | de

Actualizat: 12 iunie 2014

Etichete: ,

În luna mai a acestui an, Direcțiile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor județene și a Municipiului București au continuat activitățile de control în unitățile din industria agroalimentară.

controale-ansvsa

Controlul unităților a vizat în principal aspecte privind calitatea spațiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate precum și cele de depozitare a materiilor prime și a produselor finite, evidența documentelor și a informațiilor privind sistemul HACCP, controlul dăunătorilor, condițiile de igienă și cele de funcționare ale unității.

S-au efectuat 7.695 de controale în unități care-și desfășoară activitatea în următoarele domenii de activitate: fabricarea produselor de morărit, a pâinii și a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare și a celor alcoolice, a altor produse alimentare, precum și unități de depozitare pentru produse alimentare, semințe, legume și fructe.

Neregulile constatate au fost sancționate prin aplicarea unui număr de 107 amenzi contravenționale, în valoare totală de 169.700 de lei și prin aplicarea a 77 de avertismente.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

05.03.2020 - 12:35
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numarul meu este 0905286325 raspunde

14.02.2020 - 12:14
Anonim spune: Sunt foarte interesat de ceea ce oferiți și aș aprecia un apel pentru mai multe informații. Numărul meu este 0905287606. raspunde

25.01.2020 - 5:00
Anonim spune: Am pus feromoni si i -am atras din toata pasunea.De cinci ani nj ne ramane un fruct ña livada .Cu insecticid mor dupa ce mananca florile chimizate.Jale fac !!! raspunde

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde