agromonitor: Physiostart, ingrasamantul micro-granular care asigura rasarirea uniforma a culturii

Physiostart, ingrasamantul micro-granular care asigura rasarirea uniforma a culturii

| Actualitate, Companii | de

Etichete: ,

ingrasamant_physiostart_fertilizator

Physiostart este un îngrăşământ micro-granular, uniform, ce contribuie la accelerarea dezvoltării sistemului radicular şi la răsărirea uniformă a culturii.

In mod aparte de produsele clasice microgranulate, îngrăşământului Physiostart, prin specificitatea PHYSIO+ datorită conţinutului bogat în calciu, magneziu şi oligo-elemente. ajută la deblocarea elementelor din sol, ele fiind puse la dispoziţia plantei suplimentar celor din fertilizarea de baza.

Fertilizatorul are o structură foarte fină şi a porozitate crescută, formând în jurul rădăcinii o zonă de micro ph optim pentru ca aceasta să poată absorbi toate elementele din sol.

Îngrăşământul Physiostart este utilizat la semănat, putând fi aplicat doar cu un utilaj special de imprastiere numit microgranulator. Venind in sprijinul clientilor, compania Timac Agro Romania a inclus in oferta produsului Physiostart si asigurarea si montarea acestor utilaje destinate atat pe semanatori pentru culturile de toamna cat si de primavara.

Culturile care au avut de castigat cu acest produs, in Romania, in ultimii 2 ani de la lansarea lui: porumbul, floarea soarelui, paioasele, sfecla de zahar, cartofii si legumele.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor