agromonitor: Physiostart, ingrasamantul micro-granular care asigura rasarirea uniforma a culturii

Physiostart, ingrasamantul micro-granular care asigura rasarirea uniforma a culturii

| Actualitate, Companii | de

Etichete: ,

ingrasamant_physiostart_fertilizator

Physiostart este un îngrăşământ micro-granular, uniform, ce contribuie la accelerarea dezvoltării sistemului radicular şi la răsărirea uniformă a culturii.

In mod aparte de produsele clasice microgranulate, îngrăşământului Physiostart, prin specificitatea PHYSIO+ datorită conţinutului bogat în calciu, magneziu şi oligo-elemente. ajută la deblocarea elementelor din sol, ele fiind puse la dispoziţia plantei suplimentar celor din fertilizarea de baza.

Fertilizatorul are o structură foarte fină şi a porozitate crescută, formând în jurul rădăcinii o zonă de micro ph optim pentru ca aceasta să poată absorbi toate elementele din sol.

Îngrăşământul Physiostart este utilizat la semănat, putând fi aplicat doar cu un utilaj special de imprastiere numit microgranulator. Venind in sprijinul clientilor, compania Timac Agro Romania a inclus in oferta produsului Physiostart si asigurarea si montarea acestor utilaje destinate atat pe semanatori pentru culturile de toamna cat si de primavara.

Culturile care au avut de castigat cu acest produs, in Romania, in ultimii 2 ani de la lansarea lui: porumbul, floarea soarelui, paioasele, sfecla de zahar, cartofii si legumele.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor