CE MAI CITIM

Bloguri românești de grădinărit

| Esenţial, Legume, Vegetal | de

Etichete: , ,

ce-mai-citim-bloguri-romanesti-gradinarit

Vă prezint o listă cu resurse utile pentru amatorii de grădini frumoase, pentru cei interesați de informații practice privind activitățile din grădină, sfaturi, viața la țară.

Hobbygradina.ro. Blogul lui Bartha Hunor, din păcate neactualizat în ultimele luni. Găsiți aici foarte multe informații despre activitățile din grădină, despre bolile pomilor fructiferi și multe altele.

soiuri-romanesti-tomate-lescana

sursa foto: rosiidingradina.ro

Rosiidingradina.ro, un blog cu si despre… rosii. Soiuri romanesti si din lume, o impresionanta colectie de soiuri de tomate prezentate in amanunt.

Gradinavisata.wordpress.com. Un blog cu multe imagini din grădină și informații despre lucrări, de exemplu despre legarea și copilirea roșiilor.

Pe vasi-gioni.blogspot.com gasiti imagini si un jurnal de gradina al grădinaresei de la ora 5 :)

Fusaru.blogspot.ro. Pe blogul Simonei găsiți informații despre viața la țară, despre grădinărit, multe imagini și informații practice, de exemplu cum să faci focul la soba de teracotă.

Grădinuca.ro este un blog mai puțin actualizat, dar plin de resurse utile pentru cei care care vor să se mute la țară.

Spufi.com este un blog despre casă și grădină, cu multe rețete, informații practice despre bricolaj, animale de casă, grădină și… viața în Australia.

Victoriacus.wordpress.com este un blog despre familie, casă și grădină.

balaurdegradina.wordpress.com, un blog cu multe imagini dintr-o grădină superbă.

gradina-lui-ardei

sursa foto: gradinaluiardei.ro

Gradinaluiardei.ro este, așa cum îi spune și numele, un blog de grădinărit, actualizat des și cu multe informații și imagini.

inbatatura.blogspot.com, un blog util pentru cei care doresc să se mute la țară. Imagini și informații recente.

aventuriprincurte.blogspot.com este un alt blog despre viața la țară. Craft, bricolaj, imagini.

jurnaldegradina.blogspot.com, un blog cu imagini su-per-be!

iulianai.blogspot.ro este un alt blog despre viața la țară

greenzonelife.wordpress.com este un blog cu informații despre grădinărit, experimente, nuci uriașe și rețete :)

ingradinamariei.wordpress.com conține sfaturi practice privind lucrările din grădină, informații despre recoltarea cepei, cultivarea roșiilor, cultivarea cartofului și multe altele.

planthalia.ro, blogul de grădinărit al lui Madame Florence despre grădini, acoperișuri verzi, grădini, idei, inspirație.

legaturadepatrunjel.blogspot.ro, un alt blog de grădinărit cu multe imagini.

emigrantlatara.wordpress.com, un blog despre marea aventură a mutării de la oraș la țară, în cel mai frumos loc de pe pământ.

 1. Madam Florance - 19-11-2013, 1:21

  Bună ziua, mulţumesc pentru recomandare! Mă bucur să mă aflu într-o companie atât de frumoasă :)

 2. simf - 20-11-2013, 10:45

  plecaciune, nominalizarea dvs. si compania ma onoreaza.

 3. Dani - 16-1-2014, 22:10

  Multumesc mult ! Ma bucur, ca plac fotografiile mele.

 4. aventuri prin curte - 11-2-2014, 11:22

  Ma bucur sa ma aflu printre alti gradinari faimosi:)

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

06.11.2019 - 2:32
Georgi spune: Am si eu o mica ferma de iepuri mat interesa cit oferiți pe kg si ce rase cumpărați sa ma contactati 0754431439 raspunde

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde

19.02.2019 - 8:01
Anonim spune: Carcasa de iepure,pentru cei interesati 0760510528 raspunde

03.01.2019 - 3:00
DIANA spune: BUNA Am si eu cativa urechiati dc as avrea unde sa ii vand as axtinde numarul lor ,imi poate oferi cineva detaliile necesare ? raspunde

21.11.2018 - 11:39
Popescu Emilian spune: Parerea mea este ca, fiind o cultura mai putin cunoscuta suprafetele vor fi restranse si pe piata nu se vor cauta. Apropo de suprafete, in zona Oltenieii si in mod special in zona Dabuleni ,unde conditile pedo-climatice sunt favorabile cultivarii, la ce suprafete s-a ajuns? Multumim! raspunde