CE MAI CITIM

Bloguri românești de grădinărit

| Esenţial, Legume, Vegetal | de

Etichete: , ,

ce-mai-citim-bloguri-romanesti-gradinarit

Vă prezint o listă cu resurse utile pentru amatorii de grădini frumoase, pentru cei interesați de informații practice privind activitățile din grădină, sfaturi, viața la țară.

Hobbygradina.ro. Blogul lui Bartha Hunor, din păcate neactualizat în ultimele luni. Găsiți aici foarte multe informații despre activitățile din grădină, despre bolile pomilor fructiferi și multe altele.

soiuri-romanesti-tomate-lescana

sursa foto: rosiidingradina.ro

Rosiidingradina.ro, un blog cu si despre… rosii. Soiuri romanesti si din lume, o impresionanta colectie de soiuri de tomate prezentate in amanunt.

Gradinavisata.wordpress.com. Un blog cu multe imagini din grădină și informații despre lucrări, de exemplu despre legarea și copilirea roșiilor.

Pe vasi-gioni.blogspot.com gasiti imagini si un jurnal de gradina al grădinaresei de la ora 5 :)

Fusaru.blogspot.ro. Pe blogul Simonei găsiți informații despre viața la țară, despre grădinărit, multe imagini și informații practice, de exemplu cum să faci focul la soba de teracotă.

Grădinuca.ro este un blog mai puțin actualizat, dar plin de resurse utile pentru cei care care vor să se mute la țară.

Spufi.com este un blog despre casă și grădină, cu multe rețete, informații practice despre bricolaj, animale de casă, grădină și… viața în Australia.

Victoriacus.wordpress.com este un blog despre familie, casă și grădină.

balaurdegradina.wordpress.com, un blog cu multe imagini dintr-o grădină superbă.

gradina-lui-ardei

sursa foto: gradinaluiardei.ro

Gradinaluiardei.ro este, așa cum îi spune și numele, un blog de grădinărit, actualizat des și cu multe informații și imagini.

inbatatura.blogspot.com, un blog util pentru cei care doresc să se mute la țară. Imagini și informații recente.

aventuriprincurte.blogspot.com este un alt blog despre viața la țară. Craft, bricolaj, imagini.

jurnaldegradina.blogspot.com, un blog cu imagini su-per-be!

iulianai.blogspot.ro este un alt blog despre viața la țară

greenzonelife.wordpress.com este un blog cu informații despre grădinărit, experimente, nuci uriașe și rețete :)

ingradinamariei.wordpress.com conține sfaturi practice privind lucrările din grădină, informații despre recoltarea cepei, cultivarea roșiilor, cultivarea cartofului și multe altele.

planthalia.ro, blogul de grădinărit al lui Madame Florence despre grădini, acoperișuri verzi, grădini, idei, inspirație.

legaturadepatrunjel.blogspot.ro, un alt blog de grădinărit cu multe imagini.

emigrantlatara.wordpress.com, un blog despre marea aventură a mutării de la oraș la țară, în cel mai frumos loc de pe pământ.

 1. Madam Florance - 19-11-2013, 1:21

  Bună ziua, mulţumesc pentru recomandare! Mă bucur să mă aflu într-o companie atât de frumoasă :)

 2. simf - 20-11-2013, 10:45

  plecaciune, nominalizarea dvs. si compania ma onoreaza.

 3. Dani - 16-1-2014, 22:10

  Multumesc mult ! Ma bucur, ca plac fotografiile mele.

 4. aventuri prin curte - 11-2-2014, 11:22

  Ma bucur sa ma aflu printre alti gradinari faimosi:)

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

FORUM

02.10.2023 - 1:42
Dragomir Florentina spune: Buna ziua mă numesc dragomir Florentina am 16 ani sunt eu mama sora mea nepoata și fratele meu căutăm de munca ne-ați putea ajuta raspunde

16.08.2023 - 5:39
TUTA AURELIAN spune: AM PUS IN PAMINT 20 DE CUIBURI DOVLEAC DE FACE SEMINTA FARA COAJA AM SEMANAT IN DATA DE CINCI IULIE AU INCEPUT SA CREASCA DOVLETI UNI AU PESTE TREI KG UN SINGUR TRATAMENT AM DAT UN FUNGICID PE BAZA DE CUPRU SIUN INSECTICID AM MAI DAT DOUA TRATAMENTE FOLIARE CROPMAX SI UN TRATAMENT FOLIAR PE BAZA DE CALCIU SI UDATI LA DOUA ZILE SUNT FOARTE MULTUMITI CUM AU INTRAT IN VEGETATIE raspunde

28.05.2023 - 8:47
Petrisor spune: O soluție ar fi un guvern Nationalist 100 %...iar apoi respingerea tirurilor la graniță plus controale de toxicitate și vechea creare de piețe numai pentru producători naționali și interzicerea supermarketurilor să vândă turcisme. sau alte produse asiatice sfără un control RIGUROS pentru că ne afectează .viața noastră și sănătatea noastră fizică și mentală ne afectează și depinde de Ce introducem în stomac .Deci trebuie luate măsuri drastice ,nu de ieri nu de anul trecut ci de 33 de ani .Guvernanții sunt de vina pentru incapabilitatea delăsarea neputință și indolența față de o problemă atât de serioasă față de națiune față de copii noștri și viitorul nostru și al țării ...afară cu ei și mafia buzunarelor pline afară cu profitorii .Și amenzi plus arestări și celor ai noștri ce se ocupă cu chimicale ...Etrel...etc.etc.altfel dăm Amin prea devreme.????? raspunde

12.03.2023 - 2:23
Obreja spune: Preț foarte convenabil raspunde

15.02.2023 - 4:06
CALINCIUC TRAIAN spune: de unde pot achizitiona acest codex 2022. va multumesc. raspunde

20.10.2022 - 1:16
Matei Vasile spune: Buna ziua , am o suprafata de 9 ha teren care sar preta pentru infiintarea unei plantatii de Salcie energetica , binenteles ca ma gindesc si la procesare in peleti de foc As vrea sa stiu daca afacerea poate deveni rentabila pe suprafata de 9 ha , si in completare sa colectez rumegus de la gatere din zona pentru procesare suplimentara Multumesc frumos pentru raspuns Matei Vasile 0744882260 raspunde