agromonitor: Ziua grâului şi a fertilizării a fost serbată de cercetătorii de la Turda

Ziua grâului şi a fertilizării a fost serbată de cercetătorii de la Turda

| Actualitate, Cercetare | de

Etichete: , ,

Joi, cercetătorii de la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă din Turda au serbat Ziua Grâului şi Ziua Fertilizării Plantelor.

ziua-graului-scda-turda

Foto: SCDA Turda

POtrivit SCDA Turda, unitatea de cercetare organizează an de an astfel de manifestări pentru a fi în legătură permanentă cu beneficiarii rezultatelor cercetării.

La eveniment au fost prezenți.: directorul SCDA Turda, profesorul universitar dr. Ioan Haş, Iustina Lobonțiu, de la Târgu-Mureș, conf. dr. Ovidiu Ranta, de la Facultatea de Agronomie din Cluj-Napoca, agricultori din zona Turzii, dar și deputatul conservator Mircea Irimie.

În cadrul activității a fost prezentate utilaje pentru administrarea îngrăşămintelor şi soiul de grâu Andrada realizat de cercetătorii Turdeni.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor