agromonitor: Ziua grâului şi a fertilizării a fost serbată de cercetătorii de la Turda

Ziua grâului şi a fertilizării a fost serbată de cercetătorii de la Turda

| Actualitate, Cercetare | de

Etichete: , ,

Joi, cercetătorii de la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă din Turda au serbat Ziua Grâului şi Ziua Fertilizării Plantelor.

ziua-graului-scda-turda

Foto: SCDA Turda

POtrivit SCDA Turda, unitatea de cercetare organizează an de an astfel de manifestări pentru a fi în legătură permanentă cu beneficiarii rezultatelor cercetării.

La eveniment au fost prezenți.: directorul SCDA Turda, profesorul universitar dr. Ioan Haş, Iustina Lobonțiu, de la Târgu-Mureș, conf. dr. Ovidiu Ranta, de la Facultatea de Agronomie din Cluj-Napoca, agricultori din zona Turzii, dar și deputatul conservator Mircea Irimie.

În cadrul activității a fost prezentate utilaje pentru administrarea îngrăşămintelor şi soiul de grâu Andrada realizat de cercetătorii Turdeni.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

09.04.2017 - 8:29
nedelcu spune: ave-ti ceva concret pentru conbatere, raspunde

08.04.2017 - 12:55
Mariana spune: urgent vrea sa cumpar carne de iepure pt pasti ! raspunde

05.04.2017 - 4:45
Vlădusel Bogdan spune: Bogdan Bună ziua sunt crescător de iepuri şi aşi vrea să colaborez cu un abator autorizat din românia , vreau să dezvolt ferma de iepuri dacă am o bază , Aştept răspuns : la nr de tel 0761019624 raspunde

publicitate agromonitor