Polițiștii au confiscat 5000 de litri de vin și au suspendat activitatea a trei magazine de desfacere

| Actualitate, Intern | de

Etichete:

În urma unei acțiuni de control desfășurată miercuri, polițiștii Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. și specialiști ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au dispus indisponibilizarea și interzicerea la vânzare a 4.810 litri de vin. Totodată, a fost suspendată activitatea a trei magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.

La data de 30 aprilie, polițiștii Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. au desfășurat, în București, o acțiune pentru combaterea infracțiunilor economice și protejarea populației împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea de produse alimentare și viti-vinicole neconforme.

Polițiștii au verificat 14 agenți economici care au ca obiect de activitate comercializarea vinului vrac sau îmbuteliat, de unde au fost ridicate 80 probe și contraprobe de vin, în vederea efectuării analizelor de laborator, fiind constatat că o parte din vinul comercializat nu îndeplinea criteriile de calitate, existând dubii cu privire la proveniența și calitatea acestuia.

A fost dispusă indisponibilizarea și interzicerea la vânzare a 4.810 litri de vin, din care 1.950 litri vin vrac roșu și 2.960 vin vrac alb.

Totodată, din cauza deficiențelor constatate, s-a dispus suspendarea activității a 3 magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.

La acțiune au participat și specialiști din cadrul Direcției Generale de Control și Inspecții Viti-vinicole din cadrul Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde