agromonitor: Polițiștii au confiscat 5000 de litri de vin și au suspendat activitatea a trei magazine de desfacere

Polițiștii au confiscat 5000 de litri de vin și au suspendat activitatea a trei magazine de desfacere

| Actualitate, Intern | de

Etichete:

În urma unei acțiuni de control desfășurată miercuri, polițiștii Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. și specialiști ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au dispus indisponibilizarea și interzicerea la vânzare a 4.810 litri de vin. Totodată, a fost suspendată activitatea a trei magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.

La data de 30 aprilie, polițiștii Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. au desfășurat, în București, o acțiune pentru combaterea infracțiunilor economice și protejarea populației împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea de produse alimentare și viti-vinicole neconforme.

Polițiștii au verificat 14 agenți economici care au ca obiect de activitate comercializarea vinului vrac sau îmbuteliat, de unde au fost ridicate 80 probe și contraprobe de vin, în vederea efectuării analizelor de laborator, fiind constatat că o parte din vinul comercializat nu îndeplinea criteriile de calitate, existând dubii cu privire la proveniența și calitatea acestuia.

A fost dispusă indisponibilizarea și interzicerea la vânzare a 4.810 litri de vin, din care 1.950 litri vin vrac roșu și 2.960 vin vrac alb.

Totodată, din cauza deficiențelor constatate, s-a dispus suspendarea activității a 3 magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea produselor viti-vinicole vrac.

La acțiune au participat și specialiști din cadrul Direcției Generale de Control și Inspecții Viti-vinicole din cadrul Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor