Târguri de agricultură în 2014 – lista completă

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

targuri-agricultura-2014-targuri-agricole

Vă prezentăm cele mai importante târguri de agricultură care vor avea loc în 2014. Dacă doriți să promovați în listă și alte evenimente agricole, vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.

Târguri agricultură în luna martie. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în colaborare cu Iulius Mall, organizează, în perioada 21-23 martie, Agro-Expo Bucovina, la Suceava.

Târguri agricultură în luna aprilie.. Între 9 şi 11 ale lunii, la Expo Arad, Reeco Ro Expoziţii organizează Enreg Energia Regenerabilă. La Cluj-Napoca va avea loc cea de-a XX-a ediţie a Agraria, organizată de DLG Intermarketing. Între 11 şi 13 ale lunii, Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România CCIAT Timiş organizează, la Centrul de afaceri Timişoara, Vinfest Timişoara, ediţia a XI-a.

Târguri agricultură în luna mai.. A XXII-a ediţie a ExpoAgroUtil se va desfăşura între 28 şi 31 mai, la Complexul Perla din Mamaia.

Târguri agricultură în luna iunie.. Între 5 şi 8 ale lunii, la Fundulea, în Călăraşi, DLG Intermarketing va organiza AgriPlanta-RomAgroTec. De pe 11 până pe 13 ale lunii, Roenergy se va desfăşura la Romaero Bucureşti, organizat de SC R.E.S. Group SRL. Septembrie. A XXV-a ediţie a Agroalim se va desfăşura la Expo Arad Internaţional, în perioada 11-14 septembrie.

Târguri agricultură în luna octombrie.. Agromexpo se va desfăşura la Bacău, între datele de 2 şi 5 ale lunii. Asociaţia degustătorilor Autorizaţi din România organizează, între 24 şi 26 octombrie, Vinfest Bucureşti, la Sala Palatului.

Târguri agricultură în luna noiembrie.. Indagra 2014 începe pe 29 octombrie şi se încheie pe 2 noiembrie. Ca de obicei, evenimentul va fi găzduit de Romexpo.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde