agromonitor: Târguri de agricultură în 2014 – lista completă

Târguri de agricultură în 2014 – lista completă

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

targuri-agricultura-2014-targuri-agricole

Vă prezentăm cele mai importante târguri de agricultură care vor avea loc în 2014. Dacă doriți să promovați în listă și alte evenimente agricole, vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.

Târguri agricultură în luna martie. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în colaborare cu Iulius Mall, organizează, în perioada 21-23 martie, Agro-Expo Bucovina, la Suceava.

Târguri agricultură în luna aprilie.. Între 9 şi 11 ale lunii, la Expo Arad, Reeco Ro Expoziţii organizează Enreg Energia Regenerabilă. La Cluj-Napoca va avea loc cea de-a XX-a ediţie a Agraria, organizată de DLG Intermarketing. Între 11 şi 13 ale lunii, Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România CCIAT Timiş organizează, la Centrul de afaceri Timişoara, Vinfest Timişoara, ediţia a XI-a.

Târguri agricultură în luna mai.. A XXII-a ediţie a ExpoAgroUtil se va desfăşura între 28 şi 31 mai, la Complexul Perla din Mamaia.

Târguri agricultură în luna iunie.. Între 5 şi 8 ale lunii, la Fundulea, în Călăraşi, DLG Intermarketing va organiza AgriPlanta-RomAgroTec. De pe 11 până pe 13 ale lunii, Roenergy se va desfăşura la Romaero Bucureşti, organizat de SC R.E.S. Group SRL. Septembrie. A XXV-a ediţie a Agroalim se va desfăşura la Expo Arad Internaţional, în perioada 11-14 septembrie.

Târguri agricultură în luna octombrie.. Agromexpo se va desfăşura la Bacău, între datele de 2 şi 5 ale lunii. Asociaţia degustătorilor Autorizaţi din România organizează, între 24 şi 26 octombrie, Vinfest Bucureşti, la Sala Palatului.

Târguri agricultură în luna noiembrie.. Indagra 2014 începe pe 29 octombrie şi se încheie pe 2 noiembrie. Ca de obicei, evenimentul va fi găzduit de Romexpo.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor