agromonitor: Subvenții pentru proprietarii de păduri din zonele protejate

Subvenții pentru proprietarii de păduri din zonele protejate

| Financiar, Subvenţii | de

Etichete: ,

Consiliile locale care dețin suprafețe împădurite aflate în zonele protejate ar putea primi la rândul lor subvenții prin APIA, a declarat ministrul delegat pentru Ape și Păduri, Doina Pană.

„La ora actuală, împreună cu Asociația Proprietarilor de Păduri, cu domnul ministru Constantin am judecat împreună ca, așa cum vin plăți directe prin APIA, să existe o cotă care să însemne plăți directe pentru pădurile protejate, pentru exercițiul bugetar 2014-2020″, a precizat Doina Pană.

Ministrul delegat pentru Ape și Păduri a fost prezent vineri la o întâlnire a Comisiei pentru mediu din Camera Deputaților cu primari și reprezentanți ai instituțiilor publice din județul Bistrița-Năsăud, unde s-au discutat probleme legate de legea pajiștilor.

La sfârșitul lunii martie, Cătălin Tobescu, vicepreședintele Federației Proprietarilor de Pășuni și Păduri din România (FPPR), a declarat pentru Agerpres că organizația negociază în prezent cu Ministerul Agriculturii posibilitatea acordării unei subvenții de 30 de euro pentru un hectar de pădure.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor