agromonitor: Strategii pentru valorificarea potenţialului agroalimentar al României

Strategii pentru valorificarea potenţialului agroalimentar al României

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează marți, 30 iulie, conferinţa de promovare a proiectului „Strategii pentru valorificarea potenţialului agroalimentar al României“. Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.30, la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

conferinta-bucuresti-intercontinental

Obiectivul general al acestui proiect este îmbunătăţirea capacităţii administrative a MADR de a gestiona ciclul de politici publice specifice domeniului agroalimentar (elaborarea, implementarea, monitorizarea şi evaluarea politicilor publice)

Prin implementarea acestuia se urmăreşte, pe baza consultărilor cu factorii interesaţi, elaborarea unei viziuni de dezvoltare a sectorului agroalimentar pe termen mediu şi lung – orizont 2020/2030, stabilirea liniilor directoare de dezvoltare a sectorului agro-alimentar şi a unui pachet de note tehnice care vor facilita elaborarea documentelor de politici publice specifice domeniilor aflate în portofoliul MADR precum şi organizarea unor sesiuni de formare pentru întărirea capacităţii MADR în domeniul managementului ciclului de politici publice.

În cadrul acestei conferinţe se vizează prezentarea obiectivelor, a activităţilor şi a rezultatelor avute în vedere prin implementarea proiectului precum şi consultarea participanţilor prin dezbateri interactive.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va deschide lucrările conferinţei, începând cu ora 10.00, iar la ora 10.30 va susţine o scurtă declaraţie de presă.

De asemenea, la acest eveniment sunt aşteptaţi să ia parte oficiali din conducerea MADR, reprezentanţi ai Băncii Mondiale, ai mediului de afaceri, ai administraţiei publice centrale şi locale, ai mass-media precum şi ai altor categorii de factori interesaţi.

Care este opinia ta?

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor