agromonitor: Starea culturilor agricole în luna aprilie 2014 și prognoza pentru următoarele două luni

Starea culturilor agricole în luna aprilie 2014 și prognoza pentru următoarele două luni

| Starea culturilor, Vegetal | de

Etichete: , , , ,

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat că starea de vegetaţie a actuală a culturilor înfiinţate în toamna anului trecut este bună şi foarte bună în majoritatea zonelor agricole din România, dar că există încă un deficit de umiditate în sol în anumite zone.

„Important este să avem precipitaţii şi în perioada următoare, mai ales spre sfârşitul acestei luni şi pe parcursul lunii mai. Temperaturile ridicate din luna martie au provocat o evoluţie mai rapidă la viţa-de-vie şi pomii fructiferi”, a spus ministrul.

Estimările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Prognoza meteo pentru următoarele două luni (mai, iunie)

LUNA MAI – Valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, local in centrul si nordul tarii fiind posibile temperaturi medii lunare sub normele climatologice. Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in general peste mediile climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul, sudul si vestul tarii unde acestea pot inregistra valori normale.

LUNA IUNIE – Temperatura aerului va avea in general valori medii apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, posibil peste norme local in vest si sud- est. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile lunare in zonele centrale si nordice, iar in restul teritoriului acestea vor avea in general o tendinta de deficit.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor