agromonitor: Specialiștii Timac Agro România le prezintă agricultorilor informații despre importanța analizelor de sol în cadrul caravanei AgroManagement

Specialiștii Timac Agro România le prezintă agricultorilor informații despre importanța analizelor de sol în cadrul caravanei AgroManagement

| Actualitate, Companii, Esenţial | de

Etichete: , ,

Echipa Timac Agro România, companie specializată în nutriția vegetală, derulează în prezent evenimentul AgroManagement.

agromanagement-caravana-timac-agro-romania

Specialiștii Timac Agro vor fi prezenți în perioada următoare la Craiova (2 iunie), Timișoara (3 iunie), Satu Mare (4 iunie), Târgu Mureș (5 iunie) și Iași (6 iunie).

În cadrul prezentărilor AgroManagement, agricultorii vor afla informații utile despre managementul producției agricole precum și despre importanța analizei solului în stabilirea planului de fertilizare.

caravana-agromanagement-timac-agro-analize-sol

Mai mult, au fost prelevate de la agricultori 330 de probe de sol care au fost trimise pentru analiză la un renumit laborator din Franta (LCA). Specialiștii Timac Agro Romania le oferă agricultorilor un studiu de caz pentru fiecare analiză în parte, precum și soluții și scheme de fertilizare în concordanță cu parametrii din sol.

„Timac Agro Romania promovează constant conceptul unei fertilizări corecte prin realizarea cartărilor și ne bucurăm când realizăm că din ce în ce mai mulți fermieri își însușesc acestă bună practică”, spun reprezentanții companiei.

În cadrul evenimentelor AgroManagement, Marius Marica (Marketing Manager), Mihaela Corches (Specialist Marketing) și Janos Albert (Specialist Marketing) vor prezenta publicului interpretarea analizelor de sol.

Noțiuni privind cererea și oferta de produse agricole

Tot în cadrul caravanei AgroManagement agricultorii vor afla noțiuni utile privind managementul producției agricole. Vor fi discutate subiecte precum managementul în ferme, relația între prețurile cash și futures, Hedging ( protejarea venitului în caz de risc al creșterii/scăderii prețului).

De asemenea, vor fi prezentate soluții privind depozitare și bune practici în rotația culturilor.

„Continuând misiunea Timac Agro Romania de a crește competențele tehnice și economice ale fermierilor români în managementul exploatațiilor agricole, în acest an aducem în fața fermierilor specialiștii ODA (Offre & Demande Agricole). Fondată în 1997 în Bourges, Franța și având 18 ani de experiență în piață, ODA ajută cu succes întreprinderile agricole în a gestiona riscurile asociate cu volatilitatea prețurillor și în a obține prețuri avantajoase față de media pieței”, au comunicat reprezentanții Timac Agro România.

Prezentările AgroManagement au ajuns deja la a doua ediție și au loc în perioada 26 mai – 06 iunie. Proiectul se desfășoară în 8 orașe din România, fiind așteptați peste 400 de fermieri.

„Sperăm ca prin conceptul „caravana prin țară” să fim cât mai aproape de fermieri, oferindu-le acces la informații în proximitatea exploatațiilor agricole”, au conchis reprezentanții echipei Timagro România.

prezentare-timac-agro-romania

Timac Agro România este o societate specializată în nutriție vegetală, propunând fermierilor români produse de calitate, adaptate fiecărei culturi și oricărui stadiu de vegetație în vederea creșterii productivității. Produsele au luat naștere din experiența internațională a grupului Roullier, din cercetare, experimentare dar și consultarea specialiștilor din România.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor