agromonitor: Sibiu: Sărbătoarea Floriilor la Muzeul Astra, duminică, 13 aprilie

Sibiu: Sărbătoarea Floriilor la Muzeul Astra, duminică, 13 aprilie

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

muzeul-astra-sibiu-florii-sarbatoarea-floriilor

Duminică, 13 aprilie 2014, de sărbătoarea Floriilor, sibienii sunt invitați la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Sărbătoare a tuturor creștinilor, Floriile mai sunt cunoscute sub denumirea de Duminica Patimilor și marchează intrarea lui Iisus în Ierusalim în ziua premergătoare săptămânii Patimilor.

Muzeul ASTRA le propune vizitatorilor, în zona Cârciumii din Bătrâni, începând cu ora 12:00, un atelier de încondeiat ouă, veche și fascinantă tradiție pascală, care ilustrează, printr-o bogată simbolistică, atât trăirea creștinească, cât și creativitatea țăranului român și bucuria unei mari sărbători a comunității. Atelierul va fi coordonat de către meșterul popular Ioana Ion, din Brașov, din minisatul Sfântul Andrei.

De asemenea, va fi organizat un atelier de pictură tradițională, iconografia creștină fiind reprezentată de către meșterul popular Florin Țopa.

Fiind dezlegare la pește, Muzeul ASTRA, alături de partenerii de la Cârciuma din Bătrâni, propun degustarea unor mâncăruri tradiționale precum saramura și borșul de pește. Aceste preparate vor avea prețuri reduse, astfel încât să fie accesibile unui număr cât mai mare de oameni.

Evenimentul de duminică este un bun prilej de transmitere a urării de ‘La Mulți Ani!’ tuturor celor care poartă nume de flori, precum și de reîntâlnire cu tradițiile românești în peisajul primăvăratic al Dumbrăvii Sibiului.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor