agromonitor: Se anunță o ediție Indagra cu mai mulți expozanți ca niciodată

Se anunță o ediție Indagra cu mai mulți expozanți ca niciodată

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

indagra-targ-agricultura

Anul acesta, organizatorii Indagra se așteaptă la un număr record de vizitatori. Potrivit directorului general al Romexpo, Mariana Suciu, peste 50.000 de vizitatori vor trece pragul expoziției.

Interesul sporit este generat de creșterea cu circa 15% a numărului de firme participante și cu 10% a spațiului alocat, 2013 fiind anul cu cea mai mare prezență internațională.

„Ajuns la cea de a 18-a ediție, târgul Indagra va reuni, în perioada 30 octombrie — 2 noiembrie, peste 430 de companii din România, dar și din alte 20 de țări, ocupând o suprafață expozițională de peste 30.000 de metri pătrați. În acest an avem toate pavilioanele ocupate, ceea ce arată interesul operatorilor economici pentru domeniul agriculturii. Ne așteptăm să depășim numărul vizitatorilor înregistrați anul trecut, respectiv 50.000”, a precizat Mariana Suciu pentru Agerpres.

Târguri de profil pentru agricultură și industria alimentară

Concomitent cu Indagra, venind în completarea tematicii târgului, la Romexpo vor avea loc expozițiile tematice Indagra Food — Târg internațional pentru industria alimentară, All — Pack — Expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, Expo Drink & Wine — Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice, Autoteexpotehnica — Expoziție internațională de componente auto și Târgul de Produse Tradiționale.

Târgurile vor fi deschise de miercuri până sâmbătă, între orele 10,00 și 18,00, iar duminică între orele 10,00 și 16,00. Prețul unui bilet de acces este de 15 lei.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor