agromonitor: Sâmbătă, bucureștenii din sectorul 4 sunt așteptați la Festivalului Deltei-Scrumbia

Sâmbătă, bucureștenii din sectorul 4 sunt așteptați la Festivalului Deltei-Scrumbia

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

festivalul-pestelui-2014-bucuresti-delta

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu orele 12.00, în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4 va fi deschisă prima ediție a Festivalului Deltei-Scrumbia, eveniment dedicat Sărbătorii Floriilor.

Evenimentul are loc în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4. Organizatorii, Primăria Sectorului 4 și Delta Star Festival SRL, își propun să reconstituie pentru bucureșteni atmosfera mirifică a Deltei Dunării, zonă în care se contopesc culturile slavă (ruși — lipoveni, ucraineni), balcanică (greci, italieni, aromâni), dar și cea orientală (turci, tătari).

„Oamenii Deltei” își vor dezvălui secretele, vor vorbi despre tradițiile regiunii, timp în care vor fi gătite preparate gustoase, după rețete sosite special din Deltă.

Diversele sortimente de pește vor fi prezentate în combinații savuroase, într-o armonie culinară desăvârșită, pentru a încânta papilele gustative ale tuturor celor care vor decide să servească tradiționala masă de Florii în aer liber, împreună cu familia, bucurându-se de natură în zi de mare sărbătoare.

Amatorii de rețete preparate pe bază de pește vor avea de unde alege, meniurile propuse de „Festivalul Deltei” aducând în atenție preparate precum scrumbie de Dunăre la grătar, 2 tipuri de ciorbă de pește, pregătite conform rețetelor dobrogene din somn, fitofag, crap, știucă, chifteluțe de pește din caras și fitofag sau salată de icre de crap de Dunăre, asezonate cu ceapă și lămâie.

Pe lângă un adevărat festin culinar cu pește adus direct din Deltă, pe parcursul desfășurării evenimentului, în intervalul 10.00 — 22.00, vizitatorii vor avea parte de nenumărate surprize, într-un decor tradițional în care stuful, bărcile, rogojinile și ustensilele de pescuit îi vor face să se simtă ca în Delta Dunării, un paradis pe care avem datoria de a-l proteja și promova prin toate mijloacele de care dispunem.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor