agromonitor: Sâmbătă, bucureștenii din sectorul 4 sunt așteptați la Festivalului Deltei-Scrumbia

Sâmbătă, bucureștenii din sectorul 4 sunt așteptați la Festivalului Deltei-Scrumbia

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

festivalul-pestelui-2014-bucuresti-delta

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu orele 12.00, în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4 va fi deschisă prima ediție a Festivalului Deltei-Scrumbia, eveniment dedicat Sărbătorii Floriilor.

Evenimentul are loc în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4. Organizatorii, Primăria Sectorului 4 și Delta Star Festival SRL, își propun să reconstituie pentru bucureșteni atmosfera mirifică a Deltei Dunării, zonă în care se contopesc culturile slavă (ruși — lipoveni, ucraineni), balcanică (greci, italieni, aromâni), dar și cea orientală (turci, tătari).

„Oamenii Deltei” își vor dezvălui secretele, vor vorbi despre tradițiile regiunii, timp în care vor fi gătite preparate gustoase, după rețete sosite special din Deltă.

Diversele sortimente de pește vor fi prezentate în combinații savuroase, într-o armonie culinară desăvârșită, pentru a încânta papilele gustative ale tuturor celor care vor decide să servească tradiționala masă de Florii în aer liber, împreună cu familia, bucurându-se de natură în zi de mare sărbătoare.

Amatorii de rețete preparate pe bază de pește vor avea de unde alege, meniurile propuse de „Festivalul Deltei” aducând în atenție preparate precum scrumbie de Dunăre la grătar, 2 tipuri de ciorbă de pește, pregătite conform rețetelor dobrogene din somn, fitofag, crap, știucă, chifteluțe de pește din caras și fitofag sau salată de icre de crap de Dunăre, asezonate cu ceapă și lămâie.

Pe lângă un adevărat festin culinar cu pește adus direct din Deltă, pe parcursul desfășurării evenimentului, în intervalul 10.00 — 22.00, vizitatorii vor avea parte de nenumărate surprize, într-un decor tradițional în care stuful, bărcile, rogojinile și ustensilele de pescuit îi vor face să se simtă ca în Delta Dunării, un paradis pe care avem datoria de a-l proteja și promova prin toate mijloacele de care dispunem.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor