agromonitor: Romvac organizează, marți, seminarul „Tradiție și inovație în sănătatea animală”

Romvac organizează, marți, seminarul „Tradiție și inovație în sănătatea animală”

| Esenţial, Zootehnie | de

Etichete: ,

Compania ROMVAC organizează marți, 29 aprilie, seminarul intitulat „Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”.

Sesiunea științifică este adresată specialiștilor, urmând să fie prezentate lucrări științifice de interes pentru medicii veterinari, pentru crescătorii de animale, pentru tehnologi dar și pentru micii fermieri.

Dintre lucrările ce vor fi prezentate marți amintim „Zerul, poluant la nivel global sau importantă bioresursă pentru preparate de uz uman şi veterinar”, „Investigaţii privind cauzele mortalităților la puii de carne, de găină și de curcă, în primele 20 de zile de viață”, „Autorizarea produselor medicinale veterinare, biocidelor şi suplimentelor nutritive” și „Analiza riscului transmiterii tuberculozei şi paratuberculozei de la animale la oameni prin consum de lapte şi produse lactate proaspete”.

ROMVAC – 40 de ani de activitate

constantin-chiurciu-romvac

Constantin Chiurciu, ROMVAC

Cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înființare, ROMVAC a prezentat, luni, o gamă nouă de medicamente pentru medicina veterinară, dar şi pentru cea umană.

ROMVAC va lansa gama de produse revoluţionare IMUNOINSTANT ce promite să soluţioneze una dintre cele mai mari probleme din medicină: rezistenţa la antibiotice.

Noua linie de produse este dezvoltată în parteneriat cu Institutul Naţional ”Victor Babeş” din Capitală şi are acţiune ţintită pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri de infecţie, având la bază o descoperire ştiinţifică datând din 1893, dar care, de peste un secol, a fost complet uitată de către cercetători şi medici.

”2014 este un an important pentru noi, cei de la ROMVAC. Suntem o poveste de succes, 100% românească şi cred că este momentul să vorbim despre aceasta şi să prezentăm publicului larg, dar şi celui de specialitate, rezultatele şi soluţiile noastre. Suntem atenţi la priorităţile de dezvoltare ale societăţii şi economiei româneşti şi de aceea dorim să discutăm despre strategiile prin care produsele noastre, împreună cu medicii veterinari din România, pot aduce şi mai multă prosperitate şi de ce nu, fericire, proprietarilor şi crescătorilor de animale din ţara noastră, fie că vorbim de animale de companie sau de exploataţii economice. Şi pentru că este un an aniversar, nu vor lipsi surprizele, premiile şi momentele festive”, a declarat Constantin Chiurciu, Directorul General al ROMVAC S.A.

Cu o experienţă de 40 de ani în domeniu, ROMVAC este un brand românesc care astăzi produce o gamă foarte variată de medicamente preparate în toate formele (soluții, comprimate, pulberi etc.) și vaccinuri pentru păsări și animale, având peste 300 de produse în portofoliu. De asemenea, comercializează peste 1.200 produse de terți.

Care este opinia ta?

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor