Romvac organizează, marți, seminarul „Tradiție și inovație în sănătatea animală”

| Esenţial, Zootehnie | de

Etichete: ,

Compania ROMVAC organizează marți, 29 aprilie, seminarul intitulat „Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”.

Sesiunea științifică este adresată specialiștilor, urmând să fie prezentate lucrări științifice de interes pentru medicii veterinari, pentru crescătorii de animale, pentru tehnologi dar și pentru micii fermieri.

Dintre lucrările ce vor fi prezentate marți amintim „Zerul, poluant la nivel global sau importantă bioresursă pentru preparate de uz uman şi veterinar”, „Investigaţii privind cauzele mortalităților la puii de carne, de găină și de curcă, în primele 20 de zile de viață”, „Autorizarea produselor medicinale veterinare, biocidelor şi suplimentelor nutritive” și „Analiza riscului transmiterii tuberculozei şi paratuberculozei de la animale la oameni prin consum de lapte şi produse lactate proaspete”.

ROMVAC – 40 de ani de activitate

constantin-chiurciu-romvac

Constantin Chiurciu, ROMVAC

Cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înființare, ROMVAC a prezentat, luni, o gamă nouă de medicamente pentru medicina veterinară, dar şi pentru cea umană.

ROMVAC va lansa gama de produse revoluţionare IMUNOINSTANT ce promite să soluţioneze una dintre cele mai mari probleme din medicină: rezistenţa la antibiotice.

Noua linie de produse este dezvoltată în parteneriat cu Institutul Naţional ”Victor Babeş” din Capitală şi are acţiune ţintită pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri de infecţie, având la bază o descoperire ştiinţifică datând din 1893, dar care, de peste un secol, a fost complet uitată de către cercetători şi medici.

”2014 este un an important pentru noi, cei de la ROMVAC. Suntem o poveste de succes, 100% românească şi cred că este momentul să vorbim despre aceasta şi să prezentăm publicului larg, dar şi celui de specialitate, rezultatele şi soluţiile noastre. Suntem atenţi la priorităţile de dezvoltare ale societăţii şi economiei româneşti şi de aceea dorim să discutăm despre strategiile prin care produsele noastre, împreună cu medicii veterinari din România, pot aduce şi mai multă prosperitate şi de ce nu, fericire, proprietarilor şi crescătorilor de animale din ţara noastră, fie că vorbim de animale de companie sau de exploataţii economice. Şi pentru că este un an aniversar, nu vor lipsi surprizele, premiile şi momentele festive”, a declarat Constantin Chiurciu, Directorul General al ROMVAC S.A.

Cu o experienţă de 40 de ani în domeniu, ROMVAC este un brand românesc care astăzi produce o gamă foarte variată de medicamente preparate în toate formele (soluții, comprimate, pulberi etc.) și vaccinuri pentru păsări și animale, având peste 300 de produse în portofoliu. De asemenea, comercializează peste 1.200 produse de terți.

Care este opinia ta?

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde