agromonitor: Companii româneşti producătoare de utilaje pentru industria energetică au participat la târgul Power-Gen Europe 2013

Companii româneşti producătoare de utilaje pentru industria energetică au participat la târgul Power-Gen Europe 2013

| Actualitate | de

Etichete: , , ,

power-gen-europe-2013

România a fost reprezentată, în perioada 4-6 iunie, cu pavilion naţional format din opt companii din domeniul construcţiilor de maşini, în cadrul Târgului Internaţional şi Congresul Power-Gen Europe 2013 de la Viena, a anunţat, Ministerul Economiei.

Iniţiativa de a organiza un pavilion naţional a aparţinut ministerului de resort, în colaborare cu Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini /FEPA-CM/, iar lista companiilor româneşti a fost formată din: Uzininsider Techno S.A. Bucureşti, Griro SA Bucureşti, Beta SA Buzău, AM Grup SRL Bistriţa, Retrasib SA Sibiu, Q Power SRL Sibiu, Confind SRL Campina şi UMEB SA Bucureşti.

Totodată, în cadrul expoziţiei din Austria au participat cu standuri proprii General Turbo SA Bucureşti, RAAL SA Bistriţa şi Ambasada României la Viena.

Potrivit sursei citate, prin participarea la târg, companiile româneşti au urmărit consolidarea relaţiilor cu partenerii austrieci şi din alte ţări europene, identificarea unor noi posibilităţi de colaborare, care să permită continuarea tendinţei ascendente a exporturilor, precum şi realizarea de contacte cu furnizorii de tehnologii performante în domeniu.

Pe de altă parte, în cadrul Congresului Power Gen-Europe au fost abordate teme de actualitate din sectorul energetic, precum: ‘Strategii pentru industria energetică europeană’, ‘Căi de reducere a emisiilor de carbon’, ‘Noi tehnologii în domeniul turbinelor pe gaz’, ‘Termocentrale şi Centrale nuclearo-electrice’, ‘Automatizări şi sisteme electronice pentru procesele de generare’, ‘Sisteme de operare, întreţinere, modernizare şi optimizare în domeniul energetic’ şi ‘Sisteme de integrare, metode de stocare a energiei’.

Biroul de Promovare Comercial-Economică Viena a lansat invitaţii companiilor de profil din Austria pentru a vizita standul României şi a purta discuţii cu firmele prezente la centrul expoziţional.

La Târgul Internaţional Power-Gen Europe – 2013 au expus peste 600 de companii cu activitate în domeniile energetic şi conexe, în complexul expoziţional Messe Viena.

Power-Gen Europe este principalul forum pentru dezbateri şi pentru prezentarea noilor tehnologii şi a echipamentelor destinate sectorului energetic. Anual, evenimentul şi congresul internaţional se desfăşoară într-un alt oraş european, ediţia din 2014 urmând să aibă loc în Germania, la Koln.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor