Companii româneşti producătoare de utilaje pentru industria energetică au participat la târgul Power-Gen Europe 2013

| Actualitate | de

Etichete: , , ,

power-gen-europe-2013

România a fost reprezentată, în perioada 4-6 iunie, cu pavilion naţional format din opt companii din domeniul construcţiilor de maşini, în cadrul Târgului Internaţional şi Congresul Power-Gen Europe 2013 de la Viena, a anunţat, Ministerul Economiei.

Iniţiativa de a organiza un pavilion naţional a aparţinut ministerului de resort, în colaborare cu Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini /FEPA-CM/, iar lista companiilor româneşti a fost formată din: Uzininsider Techno S.A. Bucureşti, Griro SA Bucureşti, Beta SA Buzău, AM Grup SRL Bistriţa, Retrasib SA Sibiu, Q Power SRL Sibiu, Confind SRL Campina şi UMEB SA Bucureşti.

Totodată, în cadrul expoziţiei din Austria au participat cu standuri proprii General Turbo SA Bucureşti, RAAL SA Bistriţa şi Ambasada României la Viena.

Potrivit sursei citate, prin participarea la târg, companiile româneşti au urmărit consolidarea relaţiilor cu partenerii austrieci şi din alte ţări europene, identificarea unor noi posibilităţi de colaborare, care să permită continuarea tendinţei ascendente a exporturilor, precum şi realizarea de contacte cu furnizorii de tehnologii performante în domeniu.

Pe de altă parte, în cadrul Congresului Power Gen-Europe au fost abordate teme de actualitate din sectorul energetic, precum: ‘Strategii pentru industria energetică europeană’, ‘Căi de reducere a emisiilor de carbon’, ‘Noi tehnologii în domeniul turbinelor pe gaz’, ‘Termocentrale şi Centrale nuclearo-electrice’, ‘Automatizări şi sisteme electronice pentru procesele de generare’, ‘Sisteme de operare, întreţinere, modernizare şi optimizare în domeniul energetic’ şi ‘Sisteme de integrare, metode de stocare a energiei’.

Biroul de Promovare Comercial-Economică Viena a lansat invitaţii companiilor de profil din Austria pentru a vizita standul României şi a purta discuţii cu firmele prezente la centrul expoziţional.

La Târgul Internaţional Power-Gen Europe – 2013 au expus peste 600 de companii cu activitate în domeniile energetic şi conexe, în complexul expoziţional Messe Viena.

Power-Gen Europe este principalul forum pentru dezbateri şi pentru prezentarea noilor tehnologii şi a echipamentelor destinate sectorului energetic. Anual, evenimentul şi congresul internaţional se desfăşoară într-un alt oraş european, ediţia din 2014 urmând să aibă loc în Germania, la Koln.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde