Proiect comun al crescatorilor de bovine din Romania, Republica Moldova si Ucraina

| Bovine, Zootehnie | de

Actualizat: 18 noiembrie 2013

Etichete: , , , ,

subventie-bovine-zone-defavorizate Joi, 7 noiembrie, reprezentantul Camerei Agricole Judetene Iasi, dr.ing. Monica Ionela Pandelea, a participat la sediul Facultãtii de Zootehnie din Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi la conferinta de lansare a proiectului „Promovarea productiei sustenabile si implementarea bunelor practici în fermele de bovine din zona transfrontaliera România – Republica Moldova si Ucraina”.

Proiectul are ca principal obiectiv îmbunata?irea performan?elor economice ale zonei de frontiera prin realizarea de activitati în domeniul productiilor bovine sustenabile, prin crearea unei retele complexe de colaborare, cu infrastructura de productie si cercetare în domeniul cresterii bovinelor si a controlului calitatii laptelui si carnii, în cele trei tari partenere.

Acest proiect are o valoare totala de 2.621.122,00 EURO din care 2.359.009,80 EURO reprezinta finantare de la Uniunea Europeana.

Proiectul este implementat de cãtre Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi împreunã cu partenerii sai, respectiv Asociatia Generala a Crescatorilor de Taurine din România-Filiala Iasi, Universitatea Agrara de Stat din Chisinau, Republica Moldova si Universitatea Agrara de Stat din Odessa, Ucraina.

Programul Operational Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul Instrumentului European de Vecinatate si Parteneriat si co-finantat de statele participante în program.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde