agromonitor: Proiect comun al crescatorilor de bovine din Romania, Republica Moldova si Ucraina

Proiect comun al crescatorilor de bovine din Romania, Republica Moldova si Ucraina

| Bovine, Zootehnie | de

Etichete: , , , ,

subventie-bovine-zone-defavorizate Joi, 7 noiembrie, reprezentantul Camerei Agricole Judetene Iasi, dr.ing. Monica Ionela Pandelea, a participat la sediul Facultãtii de Zootehnie din Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi la conferinta de lansare a proiectului „Promovarea productiei sustenabile si implementarea bunelor practici în fermele de bovine din zona transfrontaliera România – Republica Moldova si Ucraina”.

Proiectul are ca principal obiectiv îmbunata?irea performan?elor economice ale zonei de frontiera prin realizarea de activitati în domeniul productiilor bovine sustenabile, prin crearea unei retele complexe de colaborare, cu infrastructura de productie si cercetare în domeniul cresterii bovinelor si a controlului calitatii laptelui si carnii, în cele trei tari partenere.

Acest proiect are o valoare totala de 2.621.122,00 EURO din care 2.359.009,80 EURO reprezinta finantare de la Uniunea Europeana.

Proiectul este implementat de cãtre Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi împreunã cu partenerii sai, respectiv Asociatia Generala a Crescatorilor de Taurine din România-Filiala Iasi, Universitatea Agrara de Stat din Chisinau, Republica Moldova si Universitatea Agrara de Stat din Odessa, Ucraina.

Programul Operational Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul Instrumentului European de Vecinatate si Parteneriat si co-finantat de statele participante în program.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor