agromonitor: Planul Maschio Gaspardo pentru următorii ani prevede extinderea fabricii din România

Planul Maschio Gaspardo pentru următorii ani prevede extinderea fabricii din România

| Actualitate, Companii | de

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Unitatea de producție a utilajelor agricole Maschio Gaspardo din Chișineu-Criș, județul Arad, va fi extinsă cu o suprafață de 10.000 de mp în următorii ani.

maschio-gaspardo

Asta se arată în noul plan industrial 2014-2018 al companiei. Investițiile în creştere şi dezvoltare însumează 130 milioane Euro.

În primul trimestru al anului 2014, Grupul a început deja pe o nouă linie de creştere, realizând o gamă completă de produse prin achiziţia Feraboli, o societatea istorică din Cremona, specializată în producţia de echipament pentru fân şi parteneriatul cu Visini pentru producţia de remorci agricole, camioane cisternă şi autobasculante.

Pe lângă extinderea capacității de producție în România, Maschio Gaspardo vizează și realizarea unei fabrici în China cu o suprafaţă de 33.000 mp. De asemenea, în următorii patru ani se va continua extidenerea fabricilor din Italia pentru a îmbunătăţi capacitatea de producţie.

„Prin aprobarea bilanţului anual 2013 şi a planului industrial 2014-2018, facem încă un pas fundamental în procesul nostru de creştere, arătând că suntem un jucător global în sectorul de mecanizare a agriculturii, confirmând de asemenea viitoarele noastre investiţii într-o afacere în continuă creştere”, declară Egidio Maschio.

Previziunile indică faptul că piaţa globală a echipamentelor agricole va creşte în următorii 4 ani cu o cotă anuală de peste 7% (CAGR- rata anuală compusă de creştere, sursă de monitorizare date) angrenată doar de producţia mondială de cereale previzionată în creştere, ca urmare a tendinţei de creştere demografică.

„Noul plan industrial reprezintă nu doar o confirmare a proiectelor noastre de creştere internaţională, dar de asemenea o mare oportunitate de a crea un viitor stabil şi profitabil alături de instituţii bancare, furnizori, clienţi şi parteneri (…) Am prezentat un plan de afaceri pentru următorii 5 ani, investiţii de 130 milioane Euro, având un rol primordial în crearea de locuri de muncă în Italia şi în fabricile şi filialele din străinătate.” a mai explicat Egidio Maschio.

Maschio Gaspardo le prezintă fermierilor români cele mai noi semănători într-un tur care se va încheia pe 14 mai

În cadrul Corsaro Tour, producătorul le va prezenta fermierilor semănătorile Corsaro și Scatenato, semănătoarea universală Corona, cu bara de cereale, şi semănătoarea de prăşitoare Manta, pe 8 rânduri, cu element de semănat MTR.

Corsaro Tour a început pe 3 aprilie, în Dolj şi se va încheia pe 14 mai, în Timiş, după ce va trece prin 27 de ferme. În perioada aprilie-mai ne găsiți în localitățile prezentate mai jos.

Caravana Maschio Gaspardo va fi prezentă:

28 aprilie – Măcin, județul Tulcea
29 aprilie – Costești, județul Vaslui
30 aprilie – Movileni, județul Iași
5 mai – Demo Z&A județul Neamț
7 mai – Viișoara, județul Cluj
8 mai – Turda, județul Cluj
9 mai – Mihai Viteazu, județul Cluj
10 mai – Luna, județul Satu Mare
11 mai – Bocsig, județul Arad
12 mai – Beregsău Mare, județul Timiș
13 mai – Comloșu Mic, județul Timiș
14 mai – Comloșu Mare, județul Timiș

semanatoare-maschio-gaspardo

Buncărul cu care este echipată semănătoarea CORSARO are dublă utilitate, transformând practic utilajul într-o mașină 2 în 1, pe care fermierii români o pot folosi atât pentru lucrările de primăvară cât și pentru lucrările de toamnă

Semănătoarea Corsaro este echipată cu bazin (buncăr) de fertilizare de capacitate foarte mare. Atunci când CORSARO este folosită la semănarea plantelor prășitoare – porumb, floarea soarelui, sfecla de zahăr, soia (lucrările de primăvară), buncărul servește drept bazin de fertilizare, iar pentru semănarea cerealelor (lucrările de toamnă), buncărul devine bazin pentru semințe.

CORSARO are avantajul că poate fi folosită în sol semi-prelucrat, fiind recomandată pentru semănăturile realizate în teren discuit, fără arătură.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor