Planul Maschio Gaspardo pentru următorii ani prevede extinderea fabricii din România

| Actualitate, Companii | de

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Unitatea de producție a utilajelor agricole Maschio Gaspardo din Chișineu-Criș, județul Arad, va fi extinsă cu o suprafață de 10.000 de mp în următorii ani.

maschio-gaspardo

Asta se arată în noul plan industrial 2014-2018 al companiei. Investițiile în creştere şi dezvoltare însumează 130 milioane Euro.

În primul trimestru al anului 2014, Grupul a început deja pe o nouă linie de creştere, realizând o gamă completă de produse prin achiziţia Feraboli, o societatea istorică din Cremona, specializată în producţia de echipament pentru fân şi parteneriatul cu Visini pentru producţia de remorci agricole, camioane cisternă şi autobasculante.

Pe lângă extinderea capacității de producție în România, Maschio Gaspardo vizează și realizarea unei fabrici în China cu o suprafaţă de 33.000 mp. De asemenea, în următorii patru ani se va continua extidenerea fabricilor din Italia pentru a îmbunătăţi capacitatea de producţie.

„Prin aprobarea bilanţului anual 2013 şi a planului industrial 2014-2018, facem încă un pas fundamental în procesul nostru de creştere, arătând că suntem un jucător global în sectorul de mecanizare a agriculturii, confirmând de asemenea viitoarele noastre investiţii într-o afacere în continuă creştere”, declară Egidio Maschio.

Previziunile indică faptul că piaţa globală a echipamentelor agricole va creşte în următorii 4 ani cu o cotă anuală de peste 7% (CAGR- rata anuală compusă de creştere, sursă de monitorizare date) angrenată doar de producţia mondială de cereale previzionată în creştere, ca urmare a tendinţei de creştere demografică.

„Noul plan industrial reprezintă nu doar o confirmare a proiectelor noastre de creştere internaţională, dar de asemenea o mare oportunitate de a crea un viitor stabil şi profitabil alături de instituţii bancare, furnizori, clienţi şi parteneri (…) Am prezentat un plan de afaceri pentru următorii 5 ani, investiţii de 130 milioane Euro, având un rol primordial în crearea de locuri de muncă în Italia şi în fabricile şi filialele din străinătate.” a mai explicat Egidio Maschio.

Maschio Gaspardo le prezintă fermierilor români cele mai noi semănători într-un tur care se va încheia pe 14 mai

În cadrul Corsaro Tour, producătorul le va prezenta fermierilor semănătorile Corsaro și Scatenato, semănătoarea universală Corona, cu bara de cereale, şi semănătoarea de prăşitoare Manta, pe 8 rânduri, cu element de semănat MTR.

Corsaro Tour a început pe 3 aprilie, în Dolj şi se va încheia pe 14 mai, în Timiş, după ce va trece prin 27 de ferme. În perioada aprilie-mai ne găsiți în localitățile prezentate mai jos.

Caravana Maschio Gaspardo va fi prezentă:

28 aprilie – Măcin, județul Tulcea
29 aprilie – Costești, județul Vaslui
30 aprilie – Movileni, județul Iași
5 mai – Demo Z&A județul Neamț
7 mai – Viișoara, județul Cluj
8 mai – Turda, județul Cluj
9 mai – Mihai Viteazu, județul Cluj
10 mai – Luna, județul Satu Mare
11 mai – Bocsig, județul Arad
12 mai – Beregsău Mare, județul Timiș
13 mai – Comloșu Mic, județul Timiș
14 mai – Comloșu Mare, județul Timiș

semanatoare-maschio-gaspardo

Buncărul cu care este echipată semănătoarea CORSARO are dublă utilitate, transformând practic utilajul într-o mașină 2 în 1, pe care fermierii români o pot folosi atât pentru lucrările de primăvară cât și pentru lucrările de toamnă

Semănătoarea Corsaro este echipată cu bazin (buncăr) de fertilizare de capacitate foarte mare. Atunci când CORSARO este folosită la semănarea plantelor prășitoare – porumb, floarea soarelui, sfecla de zahăr, soia (lucrările de primăvară), buncărul servește drept bazin de fertilizare, iar pentru semănarea cerealelor (lucrările de toamnă), buncărul devine bazin pentru semințe.

CORSARO are avantajul că poate fi folosită în sol semi-prelucrat, fiind recomandată pentru semănăturile realizate în teren discuit, fără arătură.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde