agromonitor: Pe 5 iunie se deschide expoziția AgriPlanta – RomAgroTec 2014

Pe 5 iunie se deschide expoziția AgriPlanta – RomAgroTec 2014

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , , ,

În data de 5 iunie 2014 se va deschide cea de-a 4-a ediție a expoziției în câmp AgriPlanta – RomAgroTec 2014, expoziție organizată lângă localitatea Fundulea în județul Călărași.

Expoziția va rămâne deschisă până duminică, 8 iunie 2014, programul de vizitare fiind zilnic de joi până duminică, între orele 09:00 – 18:00.

Concept expozițional integrat, unic în România, expoziția reunește cu succes peste 170 de firme expozante — producători, importatori și distribuitori de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor, furnizori de mașini și utilaje agricole, sisteme de irigații, sere, sisteme de uscare și depozitare, echipamente și tehnologii pentru energii regenerabile, instituții financiare, companii de asigurări și consultanță, institute de cercetare, asociații și universități de profil, instituții de presă de specialitate.

agriplanta

Dezvoltată ca platformă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură și oferind oportunități pentru parteneriate durabile, expoziția AgriPlanta — RomAgroTec 2014 se desfășoară pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil, fiind structurată pe mai multe zone:

Zona de expunere în aer liber

Zona de demonstrații cu mașini agricole

Zona de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole

Zonele de demonstrații la AgriPlanta — RomAgroTec 2014 includ:

Zona 1: Demonstrații: „Tehnici moderne pentru protecția plantelor”

5-8 iunie 2014, ora 10:00 & ora 16:00

Mașini de erbicidat testate în condiții de câmp ‘Bumpy Road’ (simulare teren accidentat). Presupune prezentarea mașinilor în lucru și trecerea lor pe un sector de drum cu denivelări. Se urmărește în principal stabilitatea rampelor în plan vertical și orizontal pentru a obține o distribuție uniformă a substanțelor fitosanitare.

Zona 2: Demonstrații ‘Lucrările solului și semănat’

5-8 iunie 2014, ora 13:00

Mașini pentru tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct. În zona de demonstrații pentru lucrările solului sunt prezentate în lucru mașini pentru dezmiriștit, pregătirea patului germinativ și semănat, într-o înșiruire tehnologică corectă, fiind evidențiate

elementele de calitate și de productivitate specifice lucrărilor efectuate.

Zona 3: ‘Tractor și Tractorist’

5-8 iunie 2014, 10:00 — 18:00

Zona în care fermierii își pot arăta abilitățile în manevrarea tractoarelor, conducându-le printre jaloane sau menținându-le în balans pe rampe special amenajate.

Zona de Demonstrații: ‘ENERGIE REGENERABILĂ’

5-8 iunie 2014, ora 11:30

‘Biomasa: sursa de energie a viitorului.

Vino și descoperă cum poți valorifica produsele secundare din producția agricolă. Prezentare flux tehnologic și demonstrații cu instalație mobilă de producere a peleților din paie’.

Cele 24 de loturi demonstrative din incinta AgriPlanta — RomAgroTec 2014 sunt cultivate cu rapiță, porumb, floarea soarelui, grâu, orz, orzoaică, plante furajere, mazăre, gazon etc, reflectând soluții de genetică, nutriție și protecția plantelor, oferite de firmele expozante.

AgriPlanta — RomAgroTec 2013 — în cifre:

— 10.450 de vizitatori (fermieri, specialiști, autorități) din România și străinătate, în creștere cu 54% față de ediția din 2013;

— 150 de expozanți și coexpozanți reprezentând mărci internaționale, în creștere cu 16% față de ediția din 2013;

— 24 loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole;

— 250 de fermieri participanți la demonstrațiile cu tractoare performante, din zona ‘Tractor și tractorist’;

— 37 mașini înscrise la demonstrațiile comentate cu mașini agricole (protecția plantelor, lucrările solului și semănat).

Cu o structură unică în România ca diversitate și dinamism, AgriPlanta — RomAgroTec este organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.) — asociație profesională înființată în 1885, având ca membri 24.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor