Pe 5 iunie se deschide expoziția AgriPlanta – RomAgroTec 2014

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , , ,

În data de 5 iunie 2014 se va deschide cea de-a 4-a ediție a expoziției în câmp AgriPlanta – RomAgroTec 2014, expoziție organizată lângă localitatea Fundulea în județul Călărași.

Expoziția va rămâne deschisă până duminică, 8 iunie 2014, programul de vizitare fiind zilnic de joi până duminică, între orele 09:00 – 18:00.

Concept expozițional integrat, unic în România, expoziția reunește cu succes peste 170 de firme expozante — producători, importatori și distribuitori de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor, furnizori de mașini și utilaje agricole, sisteme de irigații, sere, sisteme de uscare și depozitare, echipamente și tehnologii pentru energii regenerabile, instituții financiare, companii de asigurări și consultanță, institute de cercetare, asociații și universități de profil, instituții de presă de specialitate.

agriplanta

Dezvoltată ca platformă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură și oferind oportunități pentru parteneriate durabile, expoziția AgriPlanta — RomAgroTec 2014 se desfășoară pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil, fiind structurată pe mai multe zone:

Zona de expunere în aer liber

Zona de demonstrații cu mașini agricole

Zona de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole

Zonele de demonstrații la AgriPlanta — RomAgroTec 2014 includ:

Zona 1: Demonstrații: „Tehnici moderne pentru protecția plantelor”

5-8 iunie 2014, ora 10:00 & ora 16:00

Mașini de erbicidat testate în condiții de câmp ‘Bumpy Road’ (simulare teren accidentat). Presupune prezentarea mașinilor în lucru și trecerea lor pe un sector de drum cu denivelări. Se urmărește în principal stabilitatea rampelor în plan vertical și orizontal pentru a obține o distribuție uniformă a substanțelor fitosanitare.

Zona 2: Demonstrații ‘Lucrările solului și semănat’

5-8 iunie 2014, ora 13:00

Mașini pentru tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct. În zona de demonstrații pentru lucrările solului sunt prezentate în lucru mașini pentru dezmiriștit, pregătirea patului germinativ și semănat, într-o înșiruire tehnologică corectă, fiind evidențiate

elementele de calitate și de productivitate specifice lucrărilor efectuate.

Zona 3: ‘Tractor și Tractorist’

5-8 iunie 2014, 10:00 — 18:00

Zona în care fermierii își pot arăta abilitățile în manevrarea tractoarelor, conducându-le printre jaloane sau menținându-le în balans pe rampe special amenajate.

Zona de Demonstrații: ‘ENERGIE REGENERABILĂ’

5-8 iunie 2014, ora 11:30

‘Biomasa: sursa de energie a viitorului.

Vino și descoperă cum poți valorifica produsele secundare din producția agricolă. Prezentare flux tehnologic și demonstrații cu instalație mobilă de producere a peleților din paie’.

Cele 24 de loturi demonstrative din incinta AgriPlanta — RomAgroTec 2014 sunt cultivate cu rapiță, porumb, floarea soarelui, grâu, orz, orzoaică, plante furajere, mazăre, gazon etc, reflectând soluții de genetică, nutriție și protecția plantelor, oferite de firmele expozante.

AgriPlanta — RomAgroTec 2013 — în cifre:

— 10.450 de vizitatori (fermieri, specialiști, autorități) din România și străinătate, în creștere cu 54% față de ediția din 2013;

— 150 de expozanți și coexpozanți reprezentând mărci internaționale, în creștere cu 16% față de ediția din 2013;

— 24 loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole;

— 250 de fermieri participanți la demonstrațiile cu tractoare performante, din zona ‘Tractor și tractorist’;

— 37 mașini înscrise la demonstrațiile comentate cu mașini agricole (protecția plantelor, lucrările solului și semănat).

Cu o structură unică în România ca diversitate și dinamism, AgriPlanta — RomAgroTec este organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.) — asociație profesională înființată în 1885, având ca membri 24.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde