Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

| Bovine, Zootehnie | de

Etichete: ,

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, a mediat o serie de neînțelegeri izbucnite între membrii unei asociații de crescători de animale din comuna Feldru.

Prefectul a supravegheat și condus ședința Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, pentru alegerea președintelui, a Comitetului Director și a cenzorilor.

Conducerii Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud i s-a solicitat ajutorul în acest sens, prin intermediul unei petiții, semnate de o parte a membrilor asociației amintite, pe fondul mai multor suspiciuni cu privire la legalitatea funcționării forului de conducere și cheltuirea fondurilor avute la dispoziție.

Astfel, după mai multe deplasări în comună și discuții cu toți cei implicați, s-a ajuns la concluzia că problema se poate elimina doar prin organizarea unei noi ședințe a Adunării Generale în vederea desfășurării alegerilor, aspect acceptat unanim. La alegerile propriu-zise, convocarea s-a făcut prin apel nominal, pentru a se putea proba calitatea de fermieri a membrilor și calitatea de proprietari de taurine, iar votul a fost secret.

De asemenea, în prezența tuturor, s-au stabilit lucrările prioritare pentru anul 2014, urmând ca până în data de 28 februarie 2015, să se prezinte un raport detaliat asupra modului în care au fost utilizate fondurile pentru întreținerea pășunilor.

Pe lângă prefectul Ioan Țintean, au mai fost prezenți primarul, viceprimarul, consilierii locali, precum și consilierul juridic Ioana Curea, responsabil din partea Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud cu verificarea legalității actelor emise de autoritățile administrației publice locale, ale comunei Feldru.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde