agromonitor: Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

| Bovine, Zootehnie | de

Etichete: ,

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, a mediat o serie de neînțelegeri izbucnite între membrii unei asociații de crescători de animale din comuna Feldru.

Prefectul a supravegheat și condus ședința Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, pentru alegerea președintelui, a Comitetului Director și a cenzorilor.

Conducerii Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud i s-a solicitat ajutorul în acest sens, prin intermediul unei petiții, semnate de o parte a membrilor asociației amintite, pe fondul mai multor suspiciuni cu privire la legalitatea funcționării forului de conducere și cheltuirea fondurilor avute la dispoziție.

Astfel, după mai multe deplasări în comună și discuții cu toți cei implicați, s-a ajuns la concluzia că problema se poate elimina doar prin organizarea unei noi ședințe a Adunării Generale în vederea desfășurării alegerilor, aspect acceptat unanim. La alegerile propriu-zise, convocarea s-a făcut prin apel nominal, pentru a se putea proba calitatea de fermieri a membrilor și calitatea de proprietari de taurine, iar votul a fost secret.

De asemenea, în prezența tuturor, s-au stabilit lucrările prioritare pentru anul 2014, urmând ca până în data de 28 februarie 2015, să se prezinte un raport detaliat asupra modului în care au fost utilizate fondurile pentru întreținerea pășunilor.

Pe lângă prefectul Ioan Țintean, au mai fost prezenți primarul, viceprimarul, consilierii locali, precum și consilierul juridic Ioana Curea, responsabil din partea Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud cu verificarea legalității actelor emise de autoritățile administrației publice locale, ale comunei Feldru.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor