agromonitor: Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

Neînțelegerile din cadrul Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, mediate de către prefect

| Bovine, Zootehnie | de

Etichete: ,

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, a mediat o serie de neînțelegeri izbucnite între membrii unei asociații de crescători de animale din comuna Feldru.

Prefectul a supravegheat și condus ședința Asociației Crescătorilor de Taurine Feldru, pentru alegerea președintelui, a Comitetului Director și a cenzorilor.

Conducerii Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud i s-a solicitat ajutorul în acest sens, prin intermediul unei petiții, semnate de o parte a membrilor asociației amintite, pe fondul mai multor suspiciuni cu privire la legalitatea funcționării forului de conducere și cheltuirea fondurilor avute la dispoziție.

Astfel, după mai multe deplasări în comună și discuții cu toți cei implicați, s-a ajuns la concluzia că problema se poate elimina doar prin organizarea unei noi ședințe a Adunării Generale în vederea desfășurării alegerilor, aspect acceptat unanim. La alegerile propriu-zise, convocarea s-a făcut prin apel nominal, pentru a se putea proba calitatea de fermieri a membrilor și calitatea de proprietari de taurine, iar votul a fost secret.

De asemenea, în prezența tuturor, s-au stabilit lucrările prioritare pentru anul 2014, urmând ca până în data de 28 februarie 2015, să se prezinte un raport detaliat asupra modului în care au fost utilizate fondurile pentru întreținerea pășunilor.

Pe lângă prefectul Ioan Țintean, au mai fost prezenți primarul, viceprimarul, consilierii locali, precum și consilierul juridic Ioana Curea, responsabil din partea Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud cu verificarea legalității actelor emise de autoritățile administrației publice locale, ale comunei Feldru.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor