Unele din firmele selectate de MFE sunt înființate la sfârșitul anului trecut

Ministerul Fondurilor Europene apelează la experți pentru creșterea gradului de absorbție

| Financiar, Fonduri europene | de

Etichete: ,

absorbtia fondurilor europene 2013 Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a anunțat că a selectat 39 de firme cu activități în domeniul recrutării de personal pentru a asigura evaluarea rapidă a proiectelor, a cererilor de rambursare a fondurilor europene depuse de beneficiari, dar și pentru verificarea contractelor de achiziții publice încheiate în cadrul proiectelor finanțate din fonduri comunitare.

“Îi invităm pe toți cei care au expertiza necesară pentru a evalua cererile de finanțare și pentru a verifica facturile depuse de beneficiari să se adreseze firmelor selectate pentru a ni se alătura în acest proiect care va duce la finalizarea evaluării proiectelor și a verificării cererilor de rambursare, dar și la accelerarea ratei de absorbție”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

În perioada imediat urmatoare vor fi selectați experții propuși de societățile comerciale selectate pentru ca aceștia să înceapă să presteze servicii pentru Autoritățile de Management, Organismele Intermediare sau pentru Agențiile de Dezvoltare Regională. Experții urmează să fie plătiți din fonduri europene contractate prin intermediul unui proiect pe Programul Operațional Asistență Tehnică.

Majoritatea firmelor selectate de MFE pentru a pune la dispoziția Autorităților de Management, Organismelor Intermediare sau Agențiilor de Dezvoltare Regională experți sunt din București: WYG International Consulting, Constrain, Euro Best Team, Quanta Resurse Umane, Eurorecrut Business, Quest Advisors, InPulse Partners, Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasare a Forței de Muncă ”Formatemp”, Confero Finance, Intell PSY Human Resources, Estudia Consult, Romair Consulting & Trenkwalder, Innovacion y Desarrollo Local SL, Madrid, Sucursala București, Archidata Milano, în asociere cu SC Projects Development Consultants SRL, Lugera & Makler România, Global Administration Consulting, Romactiv Business Consulting, KPMG România, VON Consulting, Adecco România, Actual Consulting, Key to Success, Fonduri Structurale and Management Consulting (lider al asocierii cu SC Advice Group Media și cu SC Partners Consulting), Eurofinance Acces & Consulting, YTD Logistic, Premium Partners, Euzone Consultancy Network și Terramara Investment Consultancy.

Celelalte firme selecționate sunt: B2B Consulting (din Timişoara), Rogepa, Centrul de Excelenţă pentru Resurse Comunitare (Baia Mare), Primavera Design (Deva), Orișanu V. Cătălin Viorel PFA (Buzău), Atta Affairs (Alba Iulia), Exelo Training & Development (Bragadiru, județul Ilfov, Acquisition Career Management (Ploiești), CECPMC Consult & Learning (Petroșani), Regional Consulting & Management (Cluj Napoca), Smart Integration (sat Ostratu, județul Ilfov). Adresele la care pot fi contactate firmele sunt disponibile pe pagina web a MFE, potrivit unui comunicat al ministerului.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde