agromonitor: Ministerul Fondurilor Europene apelează la experți pentru creșterea gradului de absorbție

Unele din firmele selectate de MFE sunt înființate la sfârșitul anului trecut

Ministerul Fondurilor Europene apelează la experți pentru creșterea gradului de absorbție

| Financiar, Fonduri europene | de

Etichete: ,

absorbtia fondurilor europene 2013 Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a anunțat că a selectat 39 de firme cu activități în domeniul recrutării de personal pentru a asigura evaluarea rapidă a proiectelor, a cererilor de rambursare a fondurilor europene depuse de beneficiari, dar și pentru verificarea contractelor de achiziții publice încheiate în cadrul proiectelor finanțate din fonduri comunitare.

“Îi invităm pe toți cei care au expertiza necesară pentru a evalua cererile de finanțare și pentru a verifica facturile depuse de beneficiari să se adreseze firmelor selectate pentru a ni se alătura în acest proiect care va duce la finalizarea evaluării proiectelor și a verificării cererilor de rambursare, dar și la accelerarea ratei de absorbție”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

În perioada imediat urmatoare vor fi selectați experții propuși de societățile comerciale selectate pentru ca aceștia să înceapă să presteze servicii pentru Autoritățile de Management, Organismele Intermediare sau pentru Agențiile de Dezvoltare Regională. Experții urmează să fie plătiți din fonduri europene contractate prin intermediul unui proiect pe Programul Operațional Asistență Tehnică.

Majoritatea firmelor selectate de MFE pentru a pune la dispoziția Autorităților de Management, Organismelor Intermediare sau Agențiilor de Dezvoltare Regională experți sunt din București: WYG International Consulting, Constrain, Euro Best Team, Quanta Resurse Umane, Eurorecrut Business, Quest Advisors, InPulse Partners, Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasare a Forței de Muncă ”Formatemp”, Confero Finance, Intell PSY Human Resources, Estudia Consult, Romair Consulting & Trenkwalder, Innovacion y Desarrollo Local SL, Madrid, Sucursala București, Archidata Milano, în asociere cu SC Projects Development Consultants SRL, Lugera & Makler România, Global Administration Consulting, Romactiv Business Consulting, KPMG România, VON Consulting, Adecco România, Actual Consulting, Key to Success, Fonduri Structurale and Management Consulting (lider al asocierii cu SC Advice Group Media și cu SC Partners Consulting), Eurofinance Acces & Consulting, YTD Logistic, Premium Partners, Euzone Consultancy Network și Terramara Investment Consultancy.

Celelalte firme selecționate sunt: B2B Consulting (din Timişoara), Rogepa, Centrul de Excelenţă pentru Resurse Comunitare (Baia Mare), Primavera Design (Deva), Orișanu V. Cătălin Viorel PFA (Buzău), Atta Affairs (Alba Iulia), Exelo Training & Development (Bragadiru, județul Ilfov, Acquisition Career Management (Ploiești), CECPMC Consult & Learning (Petroșani), Regional Consulting & Management (Cluj Napoca), Smart Integration (sat Ostratu, județul Ilfov). Adresele la care pot fi contactate firmele sunt disponibile pe pagina web a MFE, potrivit unui comunicat al ministerului.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor