agromonitor: La Bărbuleţu a fost finalizat proiectul pe măsura 3.2.2 – „Renovarea şi dezvoltarea satelor”

La Bărbuleţu a fost finalizat proiectul pe măsura 3.2.2 – „Renovarea şi dezvoltarea satelor”

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

barbuletu-renovarea-satelor

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat astăzi, 8 iulie 2013, alături de primarul localităţii Bărbuleţu, Marian Alexe, vicepreşedintele CJD, Gabriel Grozavu şi parlamentarii de Dâmboviţa Leonardo Badea şi Vasile Horga la inaugurarea obiectivului „Modernizare drumuri de interes local şi achiziţionare utilaj multifuncţional terasier, extindere iluminat public, reabilitare cămin cultural, înfiinţare after school”.

Proiectul inaugurat a fost finanţat prin Fondul European agricol pentru Dezvoltare rurală pe Măsura 3.2.2 „Renovarea şi dezvoltarea satelor”.

Valoarea totală a proiectului este de 2,4 milioane euro, destinaţi pentru: 8 km de drumuri locale asfaltate, 7,2 km extindere iluminat public, achiziţie utilaj multifuncţional, reabilitare cămin cultural în satul Gura Bărbuleţului şi înfiinţare after school.

Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat: „Vreau să felicit primarul pentru faptul că a scris un proiect care s-a dovedit a fi eligibil şi că a reuşit să îl finalizeze. Îi felicit pe consilierii locali şi pe toţi cei care au pus pe hârtie acest proiect, dar şi pe cei care au realizat execuţia lucrărilor. Este un proiect care duce la creşterea gradului de confort pentru locuitorii comunei Bărbuleţu pentru că vine cu lucruri fundamentale: drumuri, iluminat public, spaţii pentru învăţământ şi activităţi culturale şi de asemenea, dotări de care vom beneficia şi noi prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri, în sensul că printr-un parteneriat cu primăria Bărbuleţu utilizăm şi noi buldoescavatorul. Este important să învăţăm să scriem proiecte, trebuie să abordăm lucrurile cu perspectivă, găndindu-ne foarte mult la viitor şi nu doar la soluţii punctuale(…)Eu îl asigur pe domnul primar că, dincolo de apartenenţele noastre politice diferite până mai ieri, voi trata localităţile cu egalitate, fără nici un fel de discriminări pe criterii politice. Mă interesează cetăţenii, iar aceştia sunt de toate culorile politice şi în Bărbuleţu şi în altă parte. În ceea ce priveşte drumul judeţean, am promis că voi rezolva problemele existente, o parte s-au rezolvat în sensul că s-au făcut reparaţiile mari şi urmează să facem tratament cu griblură în perioada următoare, în funcţie şi de starea vremii, până la Râu Alb. Dacă vom avea posibilităţi în următorii ani vom rezolva şi calea de acces de la Râu Alb până la Runcu, măcar la stadiul de funcţionalitate curentă iar pe viitor să gândim o soluţie tot pe un proiect european”.

Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu :”Este un moment important pentru comunitatea din Bărbuleţu. Am încheiat un proiect pe Măsura 3.2.2., proiect integrat care cuprinde asfaltare la 7,2 kilometri străzi laterale, iluminat public tot pe 7,2 kilometri, înfiinţare after-school, achiziţionare buldoexcavator şi modernizare Cămin cultural Gura Bărbuleţului. Este un proiect pe care l-am derulat începând din 2007. Contractul cu APDRP l-am semnat în 2010 şi în 2013 îl încheiem. Este un proiect care a scos cât de cât Bărbuleţu din noroaiele în care se afla. Mulţumesc preşedintelui CJD că m-a ajutat şi m-a sprijinit în realizarea acestui obiectiv.”

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor