La Bărbuleţu a fost finalizat proiectul pe măsura 3.2.2 – „Renovarea şi dezvoltarea satelor”

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

barbuletu-renovarea-satelor

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat astăzi, 8 iulie 2013, alături de primarul localităţii Bărbuleţu, Marian Alexe, vicepreşedintele CJD, Gabriel Grozavu şi parlamentarii de Dâmboviţa Leonardo Badea şi Vasile Horga la inaugurarea obiectivului „Modernizare drumuri de interes local şi achiziţionare utilaj multifuncţional terasier, extindere iluminat public, reabilitare cămin cultural, înfiinţare after school”.

Proiectul inaugurat a fost finanţat prin Fondul European agricol pentru Dezvoltare rurală pe Măsura 3.2.2 „Renovarea şi dezvoltarea satelor”.

Valoarea totală a proiectului este de 2,4 milioane euro, destinaţi pentru: 8 km de drumuri locale asfaltate, 7,2 km extindere iluminat public, achiziţie utilaj multifuncţional, reabilitare cămin cultural în satul Gura Bărbuleţului şi înfiinţare after school.

Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat: „Vreau să felicit primarul pentru faptul că a scris un proiect care s-a dovedit a fi eligibil şi că a reuşit să îl finalizeze. Îi felicit pe consilierii locali şi pe toţi cei care au pus pe hârtie acest proiect, dar şi pe cei care au realizat execuţia lucrărilor. Este un proiect care duce la creşterea gradului de confort pentru locuitorii comunei Bărbuleţu pentru că vine cu lucruri fundamentale: drumuri, iluminat public, spaţii pentru învăţământ şi activităţi culturale şi de asemenea, dotări de care vom beneficia şi noi prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri, în sensul că printr-un parteneriat cu primăria Bărbuleţu utilizăm şi noi buldoescavatorul. Este important să învăţăm să scriem proiecte, trebuie să abordăm lucrurile cu perspectivă, găndindu-ne foarte mult la viitor şi nu doar la soluţii punctuale(…)Eu îl asigur pe domnul primar că, dincolo de apartenenţele noastre politice diferite până mai ieri, voi trata localităţile cu egalitate, fără nici un fel de discriminări pe criterii politice. Mă interesează cetăţenii, iar aceştia sunt de toate culorile politice şi în Bărbuleţu şi în altă parte. În ceea ce priveşte drumul judeţean, am promis că voi rezolva problemele existente, o parte s-au rezolvat în sensul că s-au făcut reparaţiile mari şi urmează să facem tratament cu griblură în perioada următoare, în funcţie şi de starea vremii, până la Râu Alb. Dacă vom avea posibilităţi în următorii ani vom rezolva şi calea de acces de la Râu Alb până la Runcu, măcar la stadiul de funcţionalitate curentă iar pe viitor să gândim o soluţie tot pe un proiect european”.

Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu :”Este un moment important pentru comunitatea din Bărbuleţu. Am încheiat un proiect pe Măsura 3.2.2., proiect integrat care cuprinde asfaltare la 7,2 kilometri străzi laterale, iluminat public tot pe 7,2 kilometri, înfiinţare after-school, achiziţionare buldoexcavator şi modernizare Cămin cultural Gura Bărbuleţului. Este un proiect pe care l-am derulat începând din 2007. Contractul cu APDRP l-am semnat în 2010 şi în 2013 îl încheiem. Este un proiect care a scos cât de cât Bărbuleţu din noroaiele în care se afla. Mulţumesc preşedintelui CJD că m-a ajutat şi m-a sprijinit în realizarea acestui obiectiv.”

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde