agromonitor: La Bărbuleţu a fost finalizat proiectul pe măsura 3.2.2 – „Renovarea şi dezvoltarea satelor”

La Bărbuleţu a fost finalizat proiectul pe măsura 3.2.2 – „Renovarea şi dezvoltarea satelor”

| Actualitate, Intern | de

Etichete: ,

barbuletu-renovarea-satelor

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat astăzi, 8 iulie 2013, alături de primarul localităţii Bărbuleţu, Marian Alexe, vicepreşedintele CJD, Gabriel Grozavu şi parlamentarii de Dâmboviţa Leonardo Badea şi Vasile Horga la inaugurarea obiectivului „Modernizare drumuri de interes local şi achiziţionare utilaj multifuncţional terasier, extindere iluminat public, reabilitare cămin cultural, înfiinţare after school”.

Proiectul inaugurat a fost finanţat prin Fondul European agricol pentru Dezvoltare rurală pe Măsura 3.2.2 „Renovarea şi dezvoltarea satelor”.

Valoarea totală a proiectului este de 2,4 milioane euro, destinaţi pentru: 8 km de drumuri locale asfaltate, 7,2 km extindere iluminat public, achiziţie utilaj multifuncţional, reabilitare cămin cultural în satul Gura Bărbuleţului şi înfiinţare after school.

Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat: „Vreau să felicit primarul pentru faptul că a scris un proiect care s-a dovedit a fi eligibil şi că a reuşit să îl finalizeze. Îi felicit pe consilierii locali şi pe toţi cei care au pus pe hârtie acest proiect, dar şi pe cei care au realizat execuţia lucrărilor. Este un proiect care duce la creşterea gradului de confort pentru locuitorii comunei Bărbuleţu pentru că vine cu lucruri fundamentale: drumuri, iluminat public, spaţii pentru învăţământ şi activităţi culturale şi de asemenea, dotări de care vom beneficia şi noi prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri, în sensul că printr-un parteneriat cu primăria Bărbuleţu utilizăm şi noi buldoescavatorul. Este important să învăţăm să scriem proiecte, trebuie să abordăm lucrurile cu perspectivă, găndindu-ne foarte mult la viitor şi nu doar la soluţii punctuale(…)Eu îl asigur pe domnul primar că, dincolo de apartenenţele noastre politice diferite până mai ieri, voi trata localităţile cu egalitate, fără nici un fel de discriminări pe criterii politice. Mă interesează cetăţenii, iar aceştia sunt de toate culorile politice şi în Bărbuleţu şi în altă parte. În ceea ce priveşte drumul judeţean, am promis că voi rezolva problemele existente, o parte s-au rezolvat în sensul că s-au făcut reparaţiile mari şi urmează să facem tratament cu griblură în perioada următoare, în funcţie şi de starea vremii, până la Râu Alb. Dacă vom avea posibilităţi în următorii ani vom rezolva şi calea de acces de la Râu Alb până la Runcu, măcar la stadiul de funcţionalitate curentă iar pe viitor să gândim o soluţie tot pe un proiect european”.

Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu :”Este un moment important pentru comunitatea din Bărbuleţu. Am încheiat un proiect pe Măsura 3.2.2., proiect integrat care cuprinde asfaltare la 7,2 kilometri străzi laterale, iluminat public tot pe 7,2 kilometri, înfiinţare after-school, achiziţionare buldoexcavator şi modernizare Cămin cultural Gura Bărbuleţului. Este un proiect pe care l-am derulat începând din 2007. Contractul cu APDRP l-am semnat în 2010 şi în 2013 îl încheiem. Este un proiect care a scos cât de cât Bărbuleţu din noroaiele în care se afla. Mulţumesc preşedintelui CJD că m-a ajutat şi m-a sprijinit în realizarea acestui obiectiv.”

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor