agromonitor: Iubitorii de cafea se întâlnesc astăzi la Romexpo

Iubitorii de cafea se întâlnesc astăzi la Romexpo

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

Asociația SCAE România (Speciality Coffee Assn. of Europe) organizează în perioada 24 – 27 aprilie Coffe Lovers Event – Campionatul National de Barista, competitii organizate pentru a alege finaliștii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia in perioada 15-18 mai 2014 (COFFEE IN GOOD SPIRITS, LATTE ART si WORLD CUP TASTERS) si RIMINI – Italia 10-12 iunie 2014 (WBC, BREWERS CUP si WORLD ROASTING CHAMPIONSHIP).

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 7 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting, Brewers Cup si Roasting Championship la care vor participa profesionisti ai cafelei, barista calificati in cele 7 competitii regionale organizate in toata tara.

Astăzi, 25 aprilie, au loc la centrul expozițional Romexpo din București campionatele de „Latte Art” si „Coffee in Good Spirits”, competiții sponsorizate de grupul Bibas, Segafredo, Dalla Corte si Quamar Grinders.

SCAE este o asociaţie nonprofit care lucrează, dezvoltă, luptă pentru excelența în cafea, pentru o piață corectă și pentru servicii la standardele cele mai înalte.

SCAE are membri în mai mult de 70 de ţări din întreaga lume, deţine informaţii necesare de pe piața mondiala a cafelei, opinii cu privire la ultimele evoluţii în cafea de specialitate și conlucreaza pentru o mai buna dezvoltare a acestui domeniu.

Accesul la evenimentul de la Romexpo este gratuit.

coffee-lovers-aprilie-2014

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor