agromonitor: Investiții în refacerea sistemelor de irigații din județul Tulcea

Investiții în refacerea sistemelor de irigații din județul Tulcea

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

Valoarea investițiilor pentru sistemele de irigații din județul Tulcea se ridică la 9 milioane de euro.

În total, la nivelul județului se implementează 9 proiecte, fiecare având o valoare de aproximativ un milion de euro (prin PNDR). Reprezentanți ai cinci dintre cei nouă beneficiari s-au întâlnit, ieri, cu oficiali din Ministerul Agriculturii, pentru a discuta problemele cu care se confruntă.

Secretarul de stat Daniel Botănoiu (din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale) și directorul general al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, David Eugen Popescu, au susținut, la sediul Consiliului Județean Tulcea, o conferință de presă pe probleme de agricultură — irigații.

„Am avut întâlniri cu producătorii și am discutat principalele probleme ridicate în timpul ședinței cu ministrul Daniel Constantin. Am vorbit despre posibilitatea eșalonării datoriilor acumulate, despre taxe, dar și desper investițiile ce urmează a fi realizate. Un alt subiect a fost cel al Fondului Mutual, o soluție care vine în întâmpinarea agricultorilor, ca răspuns la riscurile climatice”, a spus ministrul secretar de stat Daniel Botănoiu.

Directorul general al APDRP, David Popescu, a discutat despre noul program PNDR: „S-a deschis sesiunea de depunere de proiecte pe noul PNDR — 2014-2020, cu măsura 121, așa cum o știți dumneavoastră. Există o alocare de 150 de milioane de euro, dintre care 35 de milioane sunt pentru ferme de familie”, a mai spus David Popescu.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor