agromonitor: Incendiu la o fabrică de lapte din Panaci, județul Suceava

Incendiu la o fabrică de lapte din Panaci, județul Suceava

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , , ,

incendiu-panaci-suceava

O fabrică de lapte a ars, vineri, în localitatea suceveană Panaci, din cauza unui scurtcircuit la conductori defecţi ai instalaţiei electrice, informează ISU Suceava.

Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Panaci, a intervenit cu trei autospeciale şi o motopompă, pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la o societate cu profil de fabricare şi distribuire de produse lactate.

La sosirea pompierilor ardeau acoperişul clădirii şi o cameră de expediţie, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, anexele societăţii, precum şi la o pensiune turistică aflată în imediata apropiere.

Au ars astereala din lemn a acoperişului, elementele combustibile ale instalaţiei de prelucrare a laptelui, produse finite şi semifabricate. S-au degradat pereţii despărţitori.

Militarii au salvat două autoturisme, anexele societăţii şi pensiunea turistică. Nu au fost semnalate victime omeneşti.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor