agromonitor: Ialomiţa: Tensiuni sociale la Amonil, sindicaliştii ameninţă cu proteste

Ialomiţa: Tensiuni sociale la Amonil, sindicaliştii ameninţă cu proteste

| Actualitate, Intern | de

Etichete: , ,

Reprezentanţii muncitorilor din combinatul Amonil, important producător de îngrăşăminte chimice, sunt nemulţumiţi de întârzierea salariilor şi pichetează în acest moment mai multe instituţii din judeţ. Ei spun că dacă nu vor fi ascultaţi „vor recurge şi la alte forme de protest”.

amonil-slobozia

„Sindicatul Liber AMONIL, reprezentantul legal al salariatilor din S.C. Chemgas Holding Corporation S.R.L., protesteazafata de faptul ca de mai mult de doi ani, salariile cuvenite pentru munca prestata de lucratori intarzie cu regularitate cu minim doua luni. In acest fel se provoaca grave prejudicii materiale si morale acestora si familiilor lor, amplificandu-se astfel permanent tensiunile sociale”, au precizat liderii de sindicat.

Aceştia au hotărât pichetarea S.C. Chemgas Holding Corporation S.R.L. începând de luni până la acordarea tuturor drepturilor salariale restante şi încheierea unui protocol pentru perioada urmatoare privind acordarea acestora.

Sindicaliştii că îndepând de miercuri vor picheta şi sediul PSD din Slobozia, partid care, în opinia lor, „permite neplata salariilor şi încălcarea contractelor individuale şi colective de muncă”.

De asemenea, sindicaliştii au anunţat că vor picheta sediul Prefecturii Ialomiţa şi că, în situaţia în care nu vor fi ascultaţi, vor recurge şi la alte forme de protest.

Marţi după-masă, ministrul agriculturii, Daniel Constantin şi premierul Victor Ponta se vor afla în judeţul Ialomiţa, unde vor vizita loturi semincere grâu, orzoaică, porumb, soia, sisteme de irigații.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor