Fonduri pentru cercetare 2014: Pescuit și acvacultură

| Actualitate, Cercetare | de

Etichete: ,

A fost deschis apelul 2014 pentru proiecte de cercetare transnaționale de colaborare în domeniul tehnologiilor maritime, în cadrul proiectului ERA-NET, MARTEC II.

parteneri-martec-fonduri-pescuit-acvacultura

Proiectul MARTEC II a fost creat cu scopul de a dezvolta o strategie pentru finanțarea cercetării tehnologice maritime viitoare prin intermediul programelor și apelurilor transnaționale care sunt în concordanță cu politica europeană de cercetare.

Acest apel este initiat de catre organizatii de finantare din 14 țări europene partenere din consorțiul ERA-NET Martec, inclusiv România.

Apelul este finanțat din fondurile naționale ale țărilor participante care sprijină participarea în proiecte comune de cercetare.

Instituțiile care aplică pentru finanțare trebuie să fie eligibile conform regulilor naționale de finanțare ale țărilor din care fac parte.

Pot participa parteneri de tipul: companii (IMM-uri, intreprinderi mari), organizații de cercetare (institute de cercetare, universități).

Consorțiul trebuie să cuprindă cel putin doua instituții din doua țări participante la apel.

Finanțarea va fi acordata cu prioritate proiectelor care includ cel puțin doi parteneri din industrie din țările participante la apel. Echipe de cercetare din tări care nu participă la apelul comun pot participa cu fonduri proprii.

Proiectele vor fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este de 30 aprilie 2014.

Mai multe detalii aflați pe pagina proiectului (în engleză).

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde