Fonduri pentru cercetare 2014: Pescuit și acvacultură

| Actualitate, Cercetare | de

Etichete: ,

A fost deschis apelul 2014 pentru proiecte de cercetare transnaționale de colaborare în domeniul tehnologiilor maritime, în cadrul proiectului ERA-NET, MARTEC II.

parteneri-martec-fonduri-pescuit-acvacultura

Proiectul MARTEC II a fost creat cu scopul de a dezvolta o strategie pentru finanțarea cercetării tehnologice maritime viitoare prin intermediul programelor și apelurilor transnaționale care sunt în concordanță cu politica europeană de cercetare.

Acest apel este initiat de catre organizatii de finantare din 14 țări europene partenere din consorțiul ERA-NET Martec, inclusiv România.

Apelul este finanțat din fondurile naționale ale țărilor participante care sprijină participarea în proiecte comune de cercetare.

Instituțiile care aplică pentru finanțare trebuie să fie eligibile conform regulilor naționale de finanțare ale țărilor din care fac parte.

Pot participa parteneri de tipul: companii (IMM-uri, intreprinderi mari), organizații de cercetare (institute de cercetare, universități).

Consorțiul trebuie să cuprindă cel putin doua instituții din doua țări participante la apel.

Finanțarea va fi acordata cu prioritate proiectelor care includ cel puțin doi parteneri din industrie din țările participante la apel. Echipe de cercetare din tări care nu participă la apelul comun pot participa cu fonduri proprii.

Proiectele vor fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este de 30 aprilie 2014.

Mai multe detalii aflați pe pagina proiectului (în engleză).

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

FORUM

07.05.2019 - 10:05
Bejan gheorghe spune: As dori sa imi spuneti informatii despre abatorul dumneavoastra raspunde

28.04.2019 - 5:20
Nelu spune: Intr. O livada de 7 ha de par am pus 3000 cutii ieftine din plastic, de culoare albastra, 1l capacitate, pe care le. Am umplut cu apa in care am pus lenor pentru rufe, cu mirosuri de diferite flori, Cutiile din plastic folosite la ciuperci, se gasesc in comert, la pretul de 200 lei, 900 cutii. In primul an am pescuit aprox. 40.000 gandaci parosi. In al doilea an s. Au redus la 2 sau 3000 pentru ca nu a mai avut cine depune oua in sol si nu s. Au mai inmultit. Sper ca anul urmator sa fie inttr. Un numar care nu conteaza. Solutia este deci reducerea an de an a populatiei de gandaci pana la disparitia lor, alta solutie nu exista. Daca sint prea multi, intr. Un an culesul manual poate da roade. Succes, merita incercat, eu i. Am invins, la 30 ha livada, sunt atat de putini ca nu conteaza. M. A costat 600 lei caserolele 60 lei lenor si salariul a 3 oameni timp de 2 zile raspunde

19.02.2019 - 8:01
Anonim spune: Carcasa de iepure,pentru cei interesati 0760510528 raspunde

03.01.2019 - 3:00
DIANA spune: BUNA Am si eu cativa urechiati dc as avrea unde sa ii vand as axtinde numarul lor ,imi poate oferi cineva detaliile necesare ? raspunde

21.11.2018 - 11:39
Popescu Emilian spune: Parerea mea este ca, fiind o cultura mai putin cunoscuta suprafetele vor fi restranse si pe piata nu se vor cauta. Apropo de suprafete, in zona Oltenieii si in mod special in zona Dabuleni ,unde conditile pedo-climatice sunt favorabile cultivarii, la ce suprafete s-a ajuns? Multumim! raspunde

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde