agromonitor: Fonduri pentru cercetare 2014: Pescuit și acvacultură

Fonduri pentru cercetare 2014: Pescuit și acvacultură

| Actualitate, Cercetare | de

Etichete: ,

A fost deschis apelul 2014 pentru proiecte de cercetare transnaționale de colaborare în domeniul tehnologiilor maritime, în cadrul proiectului ERA-NET, MARTEC II.

parteneri-martec-fonduri-pescuit-acvacultura

Proiectul MARTEC II a fost creat cu scopul de a dezvolta o strategie pentru finanțarea cercetării tehnologice maritime viitoare prin intermediul programelor și apelurilor transnaționale care sunt în concordanță cu politica europeană de cercetare.

Acest apel este initiat de catre organizatii de finantare din 14 țări europene partenere din consorțiul ERA-NET Martec, inclusiv România.

Apelul este finanțat din fondurile naționale ale țărilor participante care sprijină participarea în proiecte comune de cercetare.

Instituțiile care aplică pentru finanțare trebuie să fie eligibile conform regulilor naționale de finanțare ale țărilor din care fac parte.

Pot participa parteneri de tipul: companii (IMM-uri, intreprinderi mari), organizații de cercetare (institute de cercetare, universități).

Consorțiul trebuie să cuprindă cel putin doua instituții din doua țări participante la apel.

Finanțarea va fi acordata cu prioritate proiectelor care includ cel puțin doi parteneri din industrie din țările participante la apel. Echipe de cercetare din tări care nu participă la apelul comun pot participa cu fonduri proprii.

Proiectele vor fi finanțate pe o perioadă de maxim 3 ani.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este de 30 aprilie 2014.

Mai multe detalii aflați pe pagina proiectului (în engleză).

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor