agromonitor: Fonduri europene de 80 de milioane de euro pentru microîntreprinderi contractate prin ADR Sud Muntenia

Fonduri europene de 80 de milioane de euro pentru microîntreprinderi contractate prin ADR Sud Muntenia

| Financiar, Fonduri europene | de

Etichete: , ,

În data de 30 iunie, 96 de noi beneficiari privați din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finanțare pentru proiectele depuse în cadrul programului Regio.

Contractele au fost semnate în cadrul Axei prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul major de intervenție 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, iar proiectele au fost depuse în perioada 20 martie — 17 aprilie 2014.

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, în cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finanțare prin care se solicitau fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operațional Regional 2007 — 2013. Dintre acestea, luni, 30 iunie, s-au semnat ultimele contracte de finanțare.

În total, la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul acestui apel de proiecte s-au semnat 144 de contracte de finanțare, ce au o valoare totală de peste 31 milioane de euro, din care asistența nerambursabilă solicitată reprezintă 25,56 milioane de euro.

„Într-o săptămână am semnat 144 de contracte, care, alături de cele 336 de aplicații finanțate până acum, în cadrul Domeniului major de intervenție 4.3 al programului Regio, reprezintă aproape 500 de proiecte pentru dezvoltarea microîntreprinderilor ce vor fi realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile europene. Astfel, regiunea Sud Muntenia are cel mai mare număr de contracte finanțate din țară în cadrul domeniului destinat microîntreprinderilor, iar ca valoare ajungem la aproape 80 milioane de euro nerambursabili”, a declarat directorul Agenției, Liviu Mușat.

Activitățile pentru care societățile comerciale sau societățile cooperative eligibile au depus proiectele în această perioadă vizează achiziționarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio și are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program.

Care este opinia ta?

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

09.04.2017 - 8:29
nedelcu spune: ave-ti ceva concret pentru conbatere, raspunde

08.04.2017 - 12:55
Mariana spune: urgent vrea sa cumpar carne de iepure pt pasti ! raspunde

05.04.2017 - 4:45
Vlădusel Bogdan spune: Bogdan Bună ziua sunt crescător de iepuri şi aşi vrea să colaborez cu un abator autorizat din românia , vreau să dezvolt ferma de iepuri dacă am o bază , Aştept răspuns : la nr de tel 0761019624 raspunde

publicitate agromonitor