agromonitor: Expoziție de vinuri din Republica Moldova, la Palatul Parlamentului

Expoziție de vinuri din Republica Moldova, la Palatul Parlamentului

| Actualitate, Extern | de

Etichete: , ,

vinuri-republica-moldova

Adtăzi, 14 noiembrie 2013, secretarul de stat Daniel Botănoiu a participat la deschiderea oficială a Expoziţiei de vinuri din Republica Moldova cu genericul „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”, care se desfăşoară în perioada 13-17 noiembrie 2013 la Palatul Parlamentului, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai bune vinuri produse în această ţară.

La eveniment au fost prezenţi Ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, ES. Iurie Reniţă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi senatori şi deputaţi.În cadrul expoziţiei au fost prezente douăsprezece companii cu vinuri de calitate din Republica Moldova, pe toată gama de produse iar oficialii români au evidenţiat, în alocuţiunile rostite, dorinţa României de a susţine producătorii de vinuri din Republica Moldova, aşa cum fac toate statele membre ale Uniunii Europene.

La rândul său, oficialii din Republica Moldova au mulţumit Guvernului României şi Parlamentului pentru susţinerea acordată sectorului de producere a vinurilor din această ţară.

Expoziţia va fi deschisă zilnic, între orele 9:00-17:00, până duminică, 17 noiembrie 2013, oferind publicului bucureştean precum şi tuturor turiştilor posibilitatea de a degusta vinuri de calitate superioară.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

28.06.2017 - 10:19
marian spune: isi bat joc de crescatori raspunde

16.06.2017 - 1:25
Madalin spune: Cati litri are rezervorul? raspunde

23.05.2017 - 11:19
Madalin spune: Buna ziua, doresc sa investesc intr-o ferma de iepuri numai ca ma lovesc, ca si marea majoritatea de cea mai mare problema ci anume piata de desfacere. Acesta este singurul impediment care ma impiedica in acest moment sa investesc intr-o astfel de ferma. Daca imi poate da cineva un sfat in acest sens il primesc cu mare drag. O zi buna raspunde

20.04.2017 - 12:38
Nicolae spune: Bună ziua! Aș dori să știu dacă exista abator de iepuri în românia,Și ce rase se primesc! raspunde

18.04.2017 - 8:24
Aura Stefanescu spune: Foarte interesant subiectul. Doresc sa primesc articolul complet. Mulțumesc frumos, Aura Stefanescu raspunde

17.04.2017 - 5:19
nicusor spune: exportul e singura varianta,sau eu as fi dispus sa ne unim cativa si sa facem un abator,de bani nu ar fi o problema,varianta e punctele de desfacere din abator mai departe raspunde

publicitate agromonitor