ministerul agriculturii

În continuare puteți citi toate articolele relevante despre ministerul agriculturii:


publicitate
reorganizare-ministerul-agriculturii

Târg de produse tradiționale în curtea Ministerului Agriculturii

16 iulie - 11:48 am

În perioada 19 – 20 iulie 2014 curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg al producătorilor de produse tradiționale și ecologice.

ministerul-agriculturii

Târg de vară la Ministerul Agriculturii

21 iunie - 4:49 pm

În perioada 21 – 22 iunie 2014, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va găzdui în curtea instituției un târg de vară în cadrul căruia producătorii agricoli vor expune produse tradiționale și ecologice. Evenimentul intitulat “Descoperă gastronomia și obiceiurile MARAMUREȘULUI, destinația ta de vară !” este organizat împreună cu Consiliul Județean Maramureș.

ministerul-agriculturii

Târg de produse tradiționale și ecologice la Ministerul Agriculturii, astăzi, de Ziua Europei

9 mai - 9:11 am

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează vineri, 9 mai, de Ziua Europei, o expoziție de produse tradiționale și ecologice.

ministerul-agriculturii

Mai multe posturi la Ministerul Agriculturii, în urma reorganizării

22 aprilie - 9:40 am

Potrivit noii organigrame care a intrat în vigoare săptămâna trecută, a crescut numărul de maxim de posturi în cadrul Ministerului Agriculturii.

targ-produse-traditionale-ministerul-agriculturii

Târg de produse tradiționale la Ministerul Agriculturii: Povești gastronomice de iarnă

6 decembrie - 6:34 pm

Sâmbătă şi duminică, în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale se va organiza târgul “Povești gastronomice de iarnă”, prin intermediul căruia insituția își propune să promoveze în București produsele tradiționale și ecologice românești care conservă obiceiurile și tradițiile culinare specifice Sărbătorilor de Crăciun.

achim-irimescu-madr-planificare-strategica

Proiect MADR: Planificare strategică pentru administrația agricolă

4 decembrie - 3:00 pm

Miercuri, 4 decembrie 2013, secretarul de stat Achim Irimescu a participat la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) la o sesiune de discuții privind importanța, etapele și aspectele cheie referitoare la acțiunile necesar a fi întreprinse la nivelul MADR pentru elaborarea unui nou document de planificare strategică.

ministerul-agriculturii

Târg de Sfântul Andrei la Ministerul Agriculturii

29 noiembrie - 11:18 am

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui sâmbătă, în curtea instituției, un târg cu vânzare de produse agroalimentare cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei precum și a Zilei Naționale a României, 1 decembrie.

ministerul-agriculturii

Procurorii DNA au percheziționat mai multe birouri din Ministerul Agriculturii

4 noiembrie - 8:55 am

Procurorii DNA, care au făcut vineri dimineaţă percheziţii la Ministerul Agriculturii sunt interesaţi de modul în care au fost contractate servicii de mentenanţă, pază şi telefonie, precum şi de modul în care au fost folosite cartelele de motorină pentru maşinile instituţiei.

ministerul-agriculturii

Ce se va întâmpla cu Direcţiile Agricole, în urma planului de reorganizare

24 octombrie - 10:43 am

Ca urmare a procesului de regionalizare iniţiat la nivel naţional, direcţiile din subordinea Ministerului Agriculturii vor fi reorganizate.

ministerul-agriculturii

Discuții între Ministerul Agriculturii și reprezentanții firmelor de certificare eco

10 iunie - 9:39 am

Reprezentanți ai producătorilor din agricultura ecologică, ai Ministerului Agriculturii și ai firmelor de certificare ecologică au discutat, vineri, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Proiect de reorganizare a Ministerului Agriculturii – iată care sunt instituțiile ce urmează să fie desființate

30 mai - 10:56 am

Ministerul Agriculturii a publicat un proiect de lege privind unele măsuri de reorganizare a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și a unor instituții aflate în subordinea sa.

FORUM

28.05.2018 - 12:51
Nagy Gabriel spune: Bună. Ma numesc Gabriel și am încercat cu spirt și nu are efect, dacă aveți și alta metoda va rog să-mi spuneți. Mulțumesc mult. raspunde

02.05.2018 - 12:31
Giorgiana spune: Buna ziua, Am primit si eu cadou un Bonsai Ficus Microcarpa Ginseng. Dupa cateva zile au inceput sa ii cada destul de multe frunze. Mentionez ca este pozitionat intr-o zona luminoasa dar nu in raze directe. De udat incerc sa il ud la cateva zile astfel incat sa fie pamantul mereu umed. Desi am citit ca este normal ca in primele 2-3 saptamani este normal sa ii cada frunzele, fiind sensibil la mutare, ma tem sa nu ajunga sa ramana si chel. Imi puteti da ceva sfaturi in aceasta privinta va rog? Giorgiana raspunde

15.04.2018 - 2:07
iulian spune: Vasele albastre sunt foarte eficiente, plantand un pom, am uitat o stropitoare albastra, care spre surprinderea mea am gasito plina cu acest daunator. Am umplut mica livada care o am cu vase albastre iar recolta de daunatori (spre surprinderea mea) a fost foarte mare. Succes tuturor. raspunde

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde