agromonitor: Erbicid GLYPHOSTOCK – Preț, cât costă, când se aplică și în ce doză

Erbicid GLYPHOSTOCK – Preț, cât costă, când se aplică și în ce doză

| Protecţia plantelor, Vegetal | de

Etichete: , ,

buruieni-erbicid-glyphostock

GLYPHOSTOCK este un erbicid total, sistemic, neselectiv, pe bază de glifosat. Este produs de Stockton Chemical Corp, SUA.

Erbicidul este absorbit prin frunzele buruienile și se aplică în faza de creștere vegetativă a acestora.

Este recomandat pentru aplicarea în miriște, pe terasamente, terenuri necultivate.

După efectuarea tratamentului, pentru un randament maxim, Glyphostock trebuie să rămână pe frunzele buruienilor, de aceea se evită tratamentul în perioadele ploioase.

Pe miriști se aplică în doză de 3,0-4,0 l/ha și combate cu succes buruienile monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene.

La magazinul Ecoplant din Galați, un litru de Glyphostock costă, la data de 26 aprilie 2014, 24 de lei. La aceeași dată, la magazinul Agropest din Târgoviște un litru de Glyphostock costă 35 de lei.

Ce spun utilizatorii?

Glyphostock și protecția albinelor și a entomofanei utile

Pe forumurile de apicultură, crescătorii de albine spun că nu au fost observate probleme în ceea ce privește apariția mortalității în stupi.

„Eu am dat cu Glyphostock prin spatele stupilor și în preajma stupinei, seara când albinele nu prea ieșeau la zbor. Nu am avut probleme de niciun fel, mai ales că și adoua zi iarba pe care o stropisem era udă. Din cauza mirosului cred că albinele nu se așeaza pe plantă”, spune utilizatorul Gore pe forumul Apiardeal.

Glyphostock în grădină

Prețul convenabil al produsului îl recomandă pentru utilizarea în gospodării, după cum reiese din discuțiile de pe forumul de grădinărit totalmush.com

”Toate celelalte erbicide (care-s mai scumpe) au aceeași concentrație de glifosat, dar mai au în plus niște aditivi care nu-s importanți în procesul de distrugere a plantei. Se dă pe soare. Când se îngălbenesc nu se smulg, se lasă pe sol până se usucă. Se fac câteva tratamente, doua-trei pe vară, pentru că tot încolțesc semințele din sol. Mi-a curățat așa niște locuri în care nu mai ajungeam, cu buruianul cât casa”, mărturisește pe forum Gabriela Jalbă.

  1. Ionas - 25-7-2014, 11:19

    Ce cantitate de apa pui la 1 kg de glyphostock.

  2. Taranca - 8-7-2015, 1:10

    Glyfosat acid(acid fosforic toxic), care efectiv rade toate plantele, fie de cultura sau nu.Modifoca flora microbiana la suprafata solului.Cand s-or invata si romanii minte sa nu mai foloseasca ierbicide neselective si ieftine care parlesc efectiv solul, e ca in desteapta-te romane.E bun numai pe terenuri necultivate.Amin.

  3. Emil - 22-5-2016, 13:29

    Glyphostock dăunează după aplicare animalelor ierbivore(oi,capre vaci).Mulțumesc.

Care este opinia ta?

Pe acelasi subiect:

publicitate - Agromonitor ofera publicitate prin banner sau linkuri platite in aceasta pagina. Tarife promotionale! Mai multe detalii aici!

Newsletter

Trimitem un singur email pe zi, de luni până vineri.

FORUM

18.03.2018 - 9:59
Eduard gabriel spune: Salut sunt crescator de urechiati si detin o micro ferma in comuna LIPANESTI PH as dori sa iau legatura cu dumneavoastra ma gasiti la nr 0727035143 pot creste orice rasa de iepure si in nr foarte mare daca este nevoie raspunde

18.03.2018 - 4:11
Anonim spune: Cum pot lua legatura cu patronul abatorului sunt crescator de iepuri raspunde

05.03.2018 - 2:20
Ionut spune: comercializam custi profesionale de crestere intensiva a iepurilor marca Italiana raspunde

05.02.2018 - 6:19
Florin spune: Pot sa ofer 100 de iepuri pt carne in fiecare luna cate o 100 de buc in fiecare luna momentan un nr de telefon 0756216299 astept un rasp cine preia carnea de iepuri sau la email florin.temian90@gmail.com raspunde

05.02.2018 - 6:16
Anonim spune: Pot sa ofer iepuri pt carne 100 la o luna nr contact 0756216299 raspunde

13.01.2018 - 8:42
Racolta spune: Buna ziua , detin 30 de iepuroaice de Urias De Transilvania . As vrea sa extind mini ferma mea doar ca am nevoie de piata de desfacere . Intrebarea mea este cat plateste abatorul kg in viu . Va multumesc raspunde

publicitate agromonitor